Ρετρό φωτογραφίες του Χόλιγουντ που κυκλοφορήσαν ελάχιστα και αποκαλύπτουν πολλά

Έχεις δει ποτέ παρέα τους Marlon Brando, Rock Hudson και Gregory Peck, ή τον Sinatra με τη Marilyn Monroe;

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι στους νεότερους δεν έχει αποτυπωθεί απολύτως η Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, με τα φανταχτερά πάρτι, τις μοναδικές ερμηνείες βουτηγμένες στον ρομαντισμό, την τρέλα με την Marylin Monroe, την τελειότητα του Sinatra και την παράκρουση που πάθαιναν οι περισσότερες με τον Rock Hudson ή τον James Dean και τον Steve McQueen.

Κάτι τέτοιο είδαμε ελάχιστα στο Once Upon A Time in Hollywood, ειδικά στο πάρτι το οποίο έδειξε όλους τους γνωστούς της εποχής.

 

 

Η Χρυσή εποχή ζει μέσα από τις φωτογραφίες της

Η αλήθεια είναι ότι εάν υπήρχαν τότε κινητά τηλέφωνα με κάμερα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά καθώς θα είχαμε άπειρο υλικό και φωτογραφίες από ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης μεγάλων σταρ οι οποίοι όπως προέκυπτε έκαναν παρέα με άλλες διασημότητες που ελάχιστοι γνωρίζουν σήμερα, αλλά αν το σκεφτούμε καλύτερα αυτό είναι και το καλό της συγκεκριμένης εποχής.

Διαθέτ1 τόσο ρομαντισμό και αυθεντικό ρετρό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα ακόμα και οι φωτογραφίες της εποχής να βγάζουν ένα δικό τους, μοναδικό συναίσθημα σε όποιον τις παρακολουθεί.

Υπάρχουν και αυτές οι σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες που ελάχιστοι έχουν δει και θα έπρεπε να έχεις δει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου:

 

 

Αφού λοιπόν σου δείξαμε το άλμπουμ βουτηγμένο σε ρετρό και ταυτόχρονα ιστορικό χαρακτήρα, ετοιμάσου παρακάτω να θαυμάσεις ξέγνοιαστες στιγμές μεγάλων τοτέμ του Χόλιγουντ και μάλιστα με παρέες που δεν περίμενες ποτέ να τους δεις.

Σε προϊδεάσαμε λίγο στον υπέρτιτλο, καιρός να δεις και με τα δικά σου μάτια τώρα:

HOLLYWOOD'S GOLDEN ERA


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved