Μόνο συγχαρητήρια στον πρώην αλκοολικό που έγινε fit

Γιόρτασε 5 χρόνια νηφαλιότητας με ανάρτηση-Transformer. Μόνο έτσι μπορούμε να περιγράψουμε την τρομακτική μεταμόρφωσή του.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι είναι αυτό που οδηγεί έναν άνθρωπο στον αλκοολισμό, ωστόσο αυτό που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς είναι την ανθρώπινη θέληση, όσον αφορά την προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα. Αυτό δηλαδή που κάνουμε σε αυτό το κείμενο στον 34χρονο Kenny Dunn ο οποίος συνήθιζε να πνίγει τον πόνο του στο ποτό, φτάνοντας σε σημείο να καταναλώνει γύρω στις 20 μπίρες την ημέρα.

Όπως μπορείς να καταλάβεις δεν τον έλεγες και τον πιο λεπτό τύπο στον κόσμο. Τουναντίον.

 

sober8

 

Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω

Πέντε χρόνια μετά από την παραπάνω φωτογραφία ο Kenny έβαλε πρώτα το μυαλό να δουλέψει, αφήνοντας στο περιθώριο την επήρεια και τους εθισμούς και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό.

«Είναι αυτή η μέρα του χρόνου. 5 δοξασμένα χρόνια νηφαλιότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά του για την στήριξή της αυτό το χρόνο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εδώ στο Instagram που αποτέλεσε έμπνευση για εμένα που να φτάσω την ζωή μου πέρα και από τα πιο τρελά μου όνειρα», έγραψε ο Kenny Dunn και εμείς με τη σειρά μας, του λέμε ένα τεράστιο μπράβο για το κατόρθωμά του. Γιατί πραγματικά περί κατορθώματος πρόκειται.

Αν τον δεις τώρα πρώτη φορά που είναι γυμνασμένος, δεν θα πιστεύεις το πώς ήταν παλιά. Μια ματιά στις σημερινές του φωτογραφίες πιστοποιούν ότι έχει κάνει τρομερή δουλειά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved