Κάποτε ο Schumacher οδήγησε ο ίδιος το ταξί που πήρε για να προλάβει μια πτήση

Μάλιστα έδωσε και 100€ φιλοδώρημα στον οδηγό που τον άφησε οδηγήσει.

Πίσω στο 2007, ο Michael Schumacher έκανε διακοπές με την οικογένειά του στη Βαυαρική εξοχή, και πιο συγκεκριμένα στο Coburg. Ξέρετε τώρα πως είναι στις διακοπές, περνάς τόσο καλά που δεν θες να φύγεις, ξεχνιέσαι και καταλήγεις να τρέχεις τελευταία στιγμή για την επιστροφή. Κάτι τέτοιο συνέβη και τον Schumi παρά τη φήμη του ψυχρού γερμανικού υπολογιστή που τον χαρακτηρίζει.

 

 

Η πτήση της επιστροφής κινδύνεψε να γίνει ένα μακρινό όνειρο για την οικογένεια Schumacher και το ταξί που είχε αναλάβει το τιτάνιο έργο της έγκαιρης προσέλευσης στο αεροδρόμιο, δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε προδιαγραφών Ferrari. Εκτός κι αν το οδηγούσε κάποιος σαν Ferrari.

Αυτό ακριβώς έγινε με τον Schumacher να προσφέρει 100€ στον οδηγό του ταξί για να τον αφήσει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους, να το οδηγήσει γρήγορα. Ο Michael Schumacher και η υπόλοιπη οικογένεια έφτασαν έγκαιρα στο αεροδρόμιο για την πτήση τους και τέλος καλό όλα καλά. Ειδικά για τον οδηγό του ταξί που είχε την ευκαιρία να τον πάει βόλτα ο μεγαλύτερος οδηγός F1 όλων των εποχών και να βγάλει και το εξτραδάκι του.

 

 

Μάλιστα ο οδηγός του ταξί, Tuncer Yilmaz, μίλησε για την εμπειρία του σε μια τοπική εφημερίδα. Για τον Yilmaz ήταν το καλύτερο πράγμα που το έχει συμβεί ποτέ όσα χρόνια οδηγεί ταξί και το βλέπει από τόσο κοντά τον Schumacher να ξεδιπλώνει την τεχνική του ήταν κάτι το πραγματικά ανεκτίμητο. Ο Schumi δεν σήκωσε καθόλου το πόδι του από το γκάζι, ούτε καν στις στροφές, ενώ έκανε προσπεράσεις ακόμα και σε σημεία που δεν μπορούσε να φανταστεί καν ο τυχερός ταξιτζής.

 

 

Η τοπική αστυνομία διερεύνησε την υπόθεση όταν έγινε γνωστή και πήρε κατάθεση από τους Schumacher και Yilmaz, όμως δεν προχώρησε. Φαίνεται πως όταν εμπλέκεται ο Schumi, ακόμα και η αυστηρή γερμανική αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια για χάρη του.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved