associated press H Sofia Vergara πρωταγωνιστεί στο γυναικείο Narcos και γίνεται η Griselda Blanco

Οι δημιουργοί του Narcos ετοιμάζουν μια μίνι σειρά για την Griselda Blanco και η Κολομβιανή καλλονή είναι η καταλληλότερη για να την υποδυθεί.

Σύμφωνα με το Variety, η επόμενη μεγάλη σειρά του Netflix γύρω από τα πανίσχυρα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής θα έχει τίτλο Griselda και θα εξερευνήσει τον πολυτάραχο βίο της γυναίκας που απέκτησε τον τίτλο «Βασίλισσα της Κοκαΐνης». Παρά το ότι ήταν γυναίκα, δεν ήταν λιγότερο αιμοβόρα από τους άντρες συναδέλφους της ούτε λιγότερο αποτελεσματική στο εμπόριο ναρκωτικών. Στα χρόνια της δράσης της διακίνησε χιλιάδες τόνους ναρκωτικών και διέταξε άγνωστο αριθμό εκτελέσεων, μην ξεχνάμε ότι ήταν και πανέμορφη.

 

 

Η πρώτη φορά που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό η περίπτωση της Griselda Blanco ήταν το 2006, όταν την είδαμε στο Cocaine Cowboys, το οποίο απέκτησε κι ένα προσφατο spin off με το Cocaine Cowboys: Kings of Miami, και αυτή τη φορά οι δημιουργοί του Narcos επιστρέφουν με μια μίνι σειρά 6 επεισοδίων αφιερωμένη αποκλειστικά στη Νονά ή Μαύρη Χήρα ή απλά Griselda Blanco.

H Blanco εκτελέστηκε στους δρόμους της Κολομβίας το 2012, έχοντας μόλις βγει από τη φυλακή στην οποία κρατούνταν για 20 χρόνια. Στις χρυσές εποχές της, της δεκαετίες ‘70 και ‘80, ήταν γνωστή ως η Νονά του Μαϊάμι και κινούσε τα νήματα της πόλης. 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποπειράται μια δραματουργική προσέγγιση γύρω από τα πεπραγμένα της Griselda Blanco και μάλιστα κάθε φορά η ηθοποιός που ανέλαβε αυτό το έργο ήταν της ίδιας κλάσης. Το 2017 την υποδύθηκε η Catherine Zeta-Jones στην ταινία Cocaine Godmother ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση των γυρισμάτων μια βιογραφική σειρά για τη ζωή της Blanco με τίτλο Godmother με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Jennifer Lopez. 

 

 

Μπορεί το καρτέλ της Griselda να γκρεμίστηκε άδοξα στους δρόμους της Κολομβίας, όμως τουλάχιστον κατάφερε να μαζέψει σε διαγωνισμό τις πιο σέξι παρουσίες του Hollywood για το ποια θα την υποδυθεί καλύτερα, εμείς θα τις δούμε όλες πάντως.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved