O Alec Baldwin ίσως τελικά να έπεσε θύμα συνομωσίας

Δεν αποκλείει πιθανό σαμποτάζ, ο δικηγόρος της οπλουργού της ταινίας.

Κι όμως τελικά η υπόθεση με τον πυροβολισμό στην ταινία Rust αρχίζει και «μυρίζει» παράξενα. Τώρα ακούμε πως το όλο σκηνικό του πυροβολισμό ίσως και να ήταν στημένο, τουλάχιστον έτι λέει ο δικηγόρος του τεχνικού που είχε υπό την ευθύνη του τα όπλα της ταινίας.

Ο Τζέισον Μπόουλς είπε ότι η πελάτισσά του, η Χάνα Γκουτιέρες, είχε βγάλει τα πυρομαχικά από ένα κουτί που πίστευε ότι περιείχε μόνο πλασματικά βλήματα.

 

 

Πρόσθεσε δε, ότι σκέφτηκε πως είναι πιθανό κάποιος να τοποθέτησε επίτηδες πραγματικές σφαίρες, που μοιάζουν με ψεύτικες στο κουτί.

«Φοβόμαστε ότι αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί εδώ, ότι κάποιος δηλαδή σκόπευε να σαμποτάρει αυτό το σετ με πραγματικά πυρά», είπε ο Μπόουλς στην εκπομπή Good Morning America του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

 

 
 

Μια εκπρόσωπος της Rust Movie Productions, δεν σχολίασε σχετικά. Η εταιρεία είπε ότι ερευνά το περιστατικό και δεν είχε λάβει επίσημες καταγγελίες σχετικά με την ασφάλεια στο σετ στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

Το θέμα λοιπόν δεν έχει λήξει ακόμη όπως φαίνεται και σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις στο μέλλον μιας και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.

Δες εδώ σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved