Αν το REC σε τρόμαξε τότε το The Grandmother θα σε κάνει να τα χάσεις

Ο σκηνοθέτης του φημισμένου REC επιστρέφει δριμύτερος.

Ποιος δεν θυμάται το REC; Εκείνο το πολύ έντονο horror που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ. Τώρα ο ίδιος σκηνοθέτης έρχεται με νέα ταινία και μάλιστα πολύ τρομακτική.

Η Sony Pictures Ισπανίας κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το “The Grandmother” τη νέα ταινία τρόμου που έρχεται με την υπογραφή του Paco Plaza.

Ο Plaza είναι ο σκηνοθέτης του πολύ επιτυχημένου “Rec” του 2007, ενώ είχε γράφει και σκηνοθετήσει και το Veronica που είδαμε πριν μερικά χρόνια στο Netflix.

 

 

Μάλλον πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάτι πολύ δυνατό να κρίνουμε από το παρελθόν του σκηνοθέτη.

Σε συνεργασία με τον Carlos Vermut που έγραψε το σενάριο, το “The Grandmother” σάς υπόσχεται μια εφιαλτική εμπειρία, με την ιστορία να μας μεταφέρει στην Μαδρίτη, όπου ένα μοντέλο πηγαίνει να δει την γιαγιά της, η οποία έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο.

 

 
 

Καθώς περνούν οι μέρες αυτή η επίσκεψη θα μετατραπεί σε έναν σκοτεινό εφιάλτη που σίγουρα δεν περίμενε πως θα συναντήσει.

Ποια είναι όμως η υπόθεση στο The Grandmother;

Η Susana (Almudena Amor) πρέπει να αφήσει τη ζωή της στο Παρίσι ως μοντέλο και να γυρίσει στην Μαδρίτη όταν μαθαίνει πως η γιαγιά της Pilar (Vera Valdez) – που την μεγάλωσε σαν παιδί της όταν πέθαναν οι γονείς της – είχε μία εγκεφαλική αιμορραγία.

 

 
 

Φτάνοντας στο σπίτι προσπαθεί να βρει φροντίστρια για τη Pilar. Αυτό που όμως έπρεπε να κρατήσει λίγες μόνο μέρες τελικά μετατρέπεται σε πραγματικό εφιάλτη για την Susana όταν παρατηρεί πως η γιαγιά της συμπεριφέρεται περίεργα.

Δες εδώ σκηνές από την ταινία που θα βγει σε λίγο καιρό:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved