associated press Κάποτε ο Mike Tyson σου έριχνε μπουνιά αν του ζητούσες αυτόγραφο

Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να θυμάσαι για πάντα τη συνάντησή σου με τον Iron Mike.

Όσο τα χρόνια περνούν για τον 53χρονο παλαίμαχο μποξέρ, τόσο μετανιώνει για όλα αυτά που του έδωσαν τον ανεπίσημο τίτλο του Baddest Man of the Planet και δεν ντρέπεται να μιλήσει για πολλά από αυτά τα περιστατικά. Από το κομμένο αυτί του Evander Holyfield, μέχρι την καταδίκη για σεξουαλική επίθεση, ο Mike Tyson έχει για πολλά πράγματα να μετανιώσει, ακόμα και για τη συμπεριφορά του απέναντι στους θαυμαστές του.

 

 

ΜΙλώντας στο Yahoo Finance, ο Mike Tyson εξομολογήθηκε πως η ζωή του ήταν εξαιρετικά μίζερη για ένα μεγάλο διάστημα. Όλα του έφταιγαν και η μοναδική λύση που είχε ήταν να γίνεται βίαιος και να επιτίθεται σε όλους. Όταν λέει όλους, εννοεί όλους, ακόμα και αυτούς που τον θαύμαζαν και του ζητούσαν ένα αυτόγραφο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που αντί για την υπογραφή του, τους έριχνε μια μπουνιά στο πρόσωπο, τόσο άσχημη ήταν η ψυχολογική του κατάσταση που του στέρησε ακόμα και τις πιο βασικές κοινωνικές δεξιότητες. 

 

 

Στην ίδια συνέντευξη εξήγησε πως την ηρεμία τη βρήκε μόνο όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και αυτό γιατί συνέπεσε με το ότι ξεκίνησε να καπνίζει ινδική κάνναβη. Θεωρεί πως η κάνναβη τον έφερε επιτέλους σε μια ισορρπία με τον εαυτό του και του επέτρεψε να χαλαρώσει και ότι αν την είχε ανακαλύψει νωρίτερα, θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα, τόσο ο ίδιος, όσο και οι γύρω του.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved