Κάποιος πρόσβαλε τον Elon Musk και τώρα θέλει να πουλήσει την Tesla

O Διευθυντής του World Food Program είπε στον Elon να βοηθήσει με την παγκόσμια πείνα.

Συγκεκριμένα αυτός ο «θρασύς» διευθυντής του World Food Program δεν έχει όρια…τόλμησε και την "είπε" στον αγαπημένο των tabloid Elon Musk…και για να λέμε του στραβού το δίκιο, ο άνθρωπος μάλλον ξέρε τι λέει.

Απλά είπε τον αγαπητό Elon Musk να ξυπνήσει, να δει τι γίνεται γύρω του και τελικά να κάνει κάτι μιας και είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου είναι και φιλάνθρωποι. Έχουν τα χρήματα, έχουν τις διασυνδέσεις, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη διαφορά.

 

 

Ο Elon Musk, για παράδειγμα. Δήλωσε ότι θα πουλήσει τις μετοχές της Tesla, αν ο ΟΗΕ αποδείξει ότι «τα λεφτά μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας». Συγκινητικό, το δίχως άλλο. Χμ…Elon αγόρι μου, ακόμη κι αν δεν την λύσουν την παγκόσμια πείνα, μερικά από τα εκατομμύρια σου (τα οποία έχεις πολλά) σίγουρα θα κάνουν σημαντική διαφορά και θα σώσουν χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια κόσμο.

 

 
 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής του Παγκοσμίου Προγράμματος Σίτισης, David Beasley, μίλησε στο CNN και προκάλεσε τόσο τον Musk, όσο και τον Jeff Bezos. Είπε, μάλιστα, ότι θα έπρεπε να προσέχουν πού διαθέτουν τα χρήματά τους.

Αυτό φυσικά ήταν ξεκάθαρη μπηχτή για τις διαστημικές κόντρες που κάνουν οι δισεκατομμυριούχοι λες και είναι παιδάκια που συγκρίνουν τα παιχνίδια τους…για αν μη πούμε τίποτα άλλο…

 

 
 

«6 δισεκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν 42 εκατομμύρια ανθρώπους που κυριολεκτικά θα πεθάνουν αν δεν τους προσεγγίσουμε. Είναι απλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Beasley. Θράσος.

Ο Elon Musk, λοιπόν, έκανε αυτό που κάνει καλύτερα: Πήρε το iPhone στο χέρι και έγραψε τις σκέψεις του στο Twitter. Τρομερός πραγματικά…Άστο ρε Elon…φτιάξε κανά πύραυλο να κάνεις καμιά κόντρα στο διάστημα με τον φίλο σου τον Bezos…

Δες εδώ ποιος είναι ο Elon Musk:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved