O Will Smith παραδέχτηκε πως είχε τάσεις αυτοκτονίας

Κι όμως και οι πιο διάσημοι ηθοποιοί έχουν τις σκοτεινές τους πλευρές.

Μπορεί να είναι μεγάλοι και δυνατοί, διάσημοι και πλούσιοι, κι όμως ακόμη και οι πιο γνωστοί ηθοποιοί περνάνε δύσκολα όσο αφορά τα ψυχολογικά τους. Ο ίδιος ο Will Smith αποκάλυψε πρόσφατα πως σκεφτόταν για πολύ καιρό την αυτοκτονία. Τελικά όμως κρατήθηκε και δεν έκανε το λάθος να το κάνει.

“Όταν ξεκίνησα την ηθοποιία, νόμιζα ότι έμπαινα στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου, σωματικά. Αλλά, ψυχικά, ήμουν κάπου αλλού“, ακούει το Three Pixels Lab τον ηθοποιό να μοιράζεται στο trailer της νέας εκπομπής, μέρος των YouTube Originals. Κάπου εκεί αποκάλυψε πως για καιρό σκεφτόταν την αυτοκτονία.

 

 
 

Σε μια συνομιλία με την οικογένειά του που περιλαμβάνεται στο πρώτο δείγμα από την επερχόμενη σειρά του YouTube, ο Smith παραδέχεται αυτολεξεί: “Αυτή ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα να αυτοκτονήσω“.

 

 
 

Η καινούρια του ταινία θα λέγεται Emancipation και έχει να κάνει με τον Εμφύλιο και την δουλειά στη Αμερική. Αυτή η ταινία είναι που τον βοήθησε να ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα που του είχε δημιουργήσει η προσωπική του ζωή τα τελευταία χρόνια.

 

 

«Ποτέ δεν ήθελα να παίζω σε φιλμ που δείχνουν την δουλεία των μαύρων στην Αμερική» είπε ο διάσημος ηθοποιός. Πλέον όμως έχει αλλάξει γνώμη. «Πιστεύω πλέον πως πρέπει να δούμε και αυτή την οπτική γωνία από την ιστορία των Αφροαμερικάνων».

Έτσι λοιπόν θα δούμε πολύ σύντομα από το YouTube Originals μία συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Will Smith ο οποίος διηγείται στην ουσία τη ζωή του η οποία μπορεί να φαίνεται εύκολη και γεμάτη επιτυχίες αλλά στην ουσία τον άφησε άδειο και κενό σαν κουφάρι για πολύ καιρό.

Δες εδώ μερικούς από τους πιο σημαντικούς ρόλους του Will Smith:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved