Ο Elon Musk θέλει να ιδρύσει πανεπιστήμιο με «πικάντικο» λογοπαίγνιο

Δεν είναι η πρώτη φορά που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο μιας και έχει προηγηθεί το Tesla Model S3X.

Αφού κατάφερε να φτιάξει την ιδιωτική του NASA με τη SpaceX, o πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο τώρα θέλει να μπει και στα χωράφια της ιδιωτικής ανώτατης εκπαίδευσης, ενας μάλλον πιο εφικτός στόχος για τον Elon Musk. Το περίεργο δεν είναι ο σκοπός του, αλλά το πώς θέλει να ονομάσει το πρώτο του ιδιόκτητο πανεπιστήμιο.

 

 

Το όνομα αυτού θα ήθελε να είναι Texas Institute of Technology and Science τα αρχικά του οποίο όλοι μπορούμε να φανταστούμε. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elon Musk βαφτίζει με κάποιο λογοπαίγνιο κάποιο από τα project του. Το Tesla Model S3X ήταν ένα από αυτά, ενώ ένας από τους πυραύλους της SpaceX είχε τον τίτλο Big F***ing Rocket. 

Σαν επιχειρηματική κίνηση και μόνο μοιάζει με λαμπρή ιδέα, μιας και όπως εξήγησε και στη συνέχεια, μόνο και μόνο από την πώληση t shirts με τα αρχικά του πανεπιστημίου του θα του αποφέρουν πολλά εκατομμύρια. 

 

 

Σαν επιχειρηματική κίνηση δεν είναι και τόσο πρωτόγνωρη για τον Musk μιας και έχει διδάξει και ο ίδιος στη σχολή που έχει φτιάξει ως side project SpaceX. To Ad Astra School βρίσκεται στην Καλιφόρνια και οι μαθητές του διδάσκονται μαθηματικά, τεχνητή νοημοσύνη, ρομποτική και διάφορες εφαρμογές μηχανικής. 

Τώρα που θέλει να φέρει στο Texas το σύνολο των δραστηριοτήτων του δεν είναι καθόλου περίεργο που θέλει να φτιάξει και το δικό του πανεπιστήμιο εκεί. Τώρα αν θα το τολμήσει να βαφτίσει το ίδρυμα με αυτό το όνομα ή είναι κάποια τρολιά στο twitter είναι κάτι που θα μάθουμε στο άμεσο μέλλον.   

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved