Squid Game: Απέκτησε το δικό του bitcoin και σπάει κάθε ρεκόρ

Ο καθένας μπορεί πια να φτιάξει το δικό του κρυπτονόμισμα και οι φαν της σειράς έχουν πια το δικό τους, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ένα ιντερνετικό παιχνίδι.

Έχουμε δει πάρα πολλές απόπειρες να μπει στη ζωή μας με κάποιο τρόπο το Squid Game ως ένα πραγματικό παιχνίδι. Είναι ο προφανής τρόπος για να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών που περιμένει πώς και πώς τη δεύτερη σεζόν της κορεάτικης σειράς.

 Εκτός από τις προσομοιώσεις του παιχνιδιού που θυμίζουν τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα», έχουμε και πάρα πολλές online εκδοχές του Squid Game, ειδικά για αυτούς που δεν είναι πολύ των αθλοπαιδιών και βαριούνται να σηκωθούν από τον καναπέ. Μια τέτοια έκδοση είναι και αυτή που συνδυάζει το Squid Game με μια άλλη μανία της εποχής, τα κρυπτονομίσματα.

 

 

Το Squid είναι το τελευταίο από τα πολλά κρυπτονομίσματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και λειτουργεί, εκτός των άλλων, και ως «νόμισμα» για τη συμμετοχή στο online παιχνίδι το οποίο έχει βασιστεί στη σειρά. Και όπως είναι φυσικό, από τη στιγμή που σχετίζεται με την πιο δημοφιλή σειρά που έχει βγει ποτέ στην πλατφόρμα του Netflix, η αξία του εκτοξεύθηκε στη στιγμή.

 

 

Για την ακρίβεια όταν πρωτοβγήκε, στις 26/10 η αξία του ήταν μόλις 1 σεντ. Μετά από τις μέρες, την Παρασκευή 29/10, η αξία του έφτασε τα 4,39 δολάρια. Πέρα από τη δημοφιλία του Squid Game, αυτό που βοήθησε να εκτοξευθεί η τιμή του είναι ότι για την ώρα δεν μπορείς να μεταπωλήσεις το κρυπτονόμισμα Squid. Μπορείς όμως να το ανταλλάξεις με άλλα κρυπτονομίσματα ή να συνεχίζεις να παίζεις το online παιχνίδι για να κερδίσεις ακόμα περισσότερα Squid. 

Όσοι περισσότεροι μπαίνουν στο παιχνίδι, τόσο περισσότερο αυξάνονται τα κέρδη των παικτών με τους διαχειριστές να παίρνουν ως προμήθεια το 10% των Squid και το υπόλοιπο 90% να μένει στους παίκτες. Κάθε γύρος του παιχνιδιού έχει συμμετοχή σε Squid, και φυσικά δεν πεθαίνει κανείς στο τέλος. 

 

 

Η συμμετοχή για τον πρώτο γύρο είναι 456 Squid και σε κάθε γύρο το κόστος της συμμετοχής αυξάνεται, με το παιχνίδι να αποτελείται από 6 συνολικά γύρους. Με τον μισό πλανήτη να ασχολείται με το Squid Game δεν είναι καθόλου περίεργο που η αξία του κρυπτονομίσματος Squid έχει φτάσει στα 184 εκατομμύρια δολάρια και δεν δείχνει να πέφτει σύντομα. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved