Και το όνομα αυτής, Ballerina.

Παρά το αμφιλεγόμενο φινάλε του No Time To Die, το οποίο δίχασε το σκληροπυρηνικό κοινό του James Bond, όλοι συμφωνούν στο ότι η Ana De Armas ως Paloma ήταν το Bond girl που χρειαζόμασταν. Οι υποκριτικές ικανότητες της Κουβανής ηθοποιού είχαν αποδειχθεί πολλάκις, η ομορφιά της δεν χωράει κανένα περιθώριο συζήτησης και το μόνο που έμενε ήταν να δούμε πώς τα πάει σε περιβάλλον ταινιών δράσης. 

 

 

Ως πράκτορας Paloma της CIA, απέδειξε ότι το έχει και στο πιστολίδι, αλλά και στο ξυλίκι και αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την παραγωγή του πιο badass κινηματογραφικού franchise αυτή τη στιγμή. Στο John Wick: Chapter 3 Parabellum είδαμε για λίγο την ομάδα Ballerina, μια ομάδα εκπαιδευόμενων δολοφόνων και η Ana De Armas θα στην ομώνυμη ταινία θα υποδυθεί μια μια τέτοια μαθήτρια. 

Η υπόλοιπη πλοκή της ταινίας δεν έχει κάποια τρομερή καινοτομία και μένει πιστή στο πνεύμα των ταινιών John Wick. Εκπαιδεύεται για να αποκτήσει δολοφονικά skills ώστε να καταφέρει να εκδικηθεί όλους αυτούς που ξεκλήρισαν την οικογένειά της, ένας μικρός θηλυκός Keanu Reeves δηλαδή.

 

 

Τη σκηνοθεσία της Ballerina έχει αναλάβει ο Len Wiseman, σκηνοθέτης των Underworld, Live Free or Die hard και Total Recall. Τη συγγραφή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Shay Hatten, ο οποίος έχει γράψει τα σενάρια για τα John Wick 3 και 4, αλλά ακόμα και για το 5 το οποίο πρόκειται να βγει κάπου μέσα στο 2023.

Πλην του budget που έχει ανακοινωθεί ότι θα κυμαίνεται κάπου μεταξύ 50 και 80 εκατομμυρίων, για να πάρουμε μια μικρή ιδέα για το πόσο εντυπωσιακά πράγματα θα δούμε, δεν έχουν γίνει άλλες λεπτομέρειες γνωστές. Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε για τις υπόλοιπες πληροφορίες που θα βγουν σταδιακά, όπως το cast που θα πλαισιώσει την εντυπωσιακή Ana De Armas.  

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved