Το sequel του Dune προγραμματίστηκε κι επίσημα από τη Warner Bros

Θα έχουμε και δεύτερη ταινία από τον Denis Villeneuve το 2023.

Όλοι ξέρουμε τι παίζει με το νέο Dune. Ναι πάει πολύ καλά στα ταμεία και όλος ο κόσμος λέει τα καλύτερα για τον σκηνοθέτη Denis Villeneuve. Τα κατάφερε τελικά να αποδώσει σχετικά καλά το βιβλίο του μάστορα της επιστημονικής φαντασίας Frank Herbert.

Πρόκειται για μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία που θα λατρέψουν όχι μόνο οι φαν του μυθιστορήματος του Frank Herbert αλλά κι όσοι νιώθουν να έλκονται από την μυσταγωγία του διαστήματος.

 

 

Ανακοινώθηκε και επίσημα το sequel για το έπος επιστημονικής φαντασίας του Καναδού δημιουργού, το οποίο αναμένεται στις αίθουσες δύο χρόνια μετά το πρώτο, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2023.

 

 
 

Εμείς φυσικά δεν γίνεται να μην ενθουσιαστούμε με το νέο αυτό μιας και η ταινία μας άρεσε υπερβολικά πολύ. Ένας συνδυασμός από Star Wars και πολύ έρημο, κάτι λίγο από Λόρενς της Αραβίας όπως επίσης και αρκετή υποχθόνια πολιτική ματιά.

 

Εκτός από την κριτική αποδοχή, αλλά και τον ενθουσιασμό του κοινού, η κατάσταση απλοποιήθηκε μετά το ιδιαίτερα ικανοποιητικό εμπορικό άνοιγμα της ταινίας, με 41 στις ΗΠΑ και 223 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως.

 

 
 

Και μάλιστα το δεύτερο Dune θα βγει αποκλειστικά στις αίθουσες και όχι παράλληλα στο HBO Max, όπως τώρα.

Το «Dune», το μαγικό ταξίδι στα άστρα του καναδού σκηνοθέτη δεν είναι μόνο η καλύτερη ταινία της χρονιάς αλλά και σίγουρα μια από τις κορυφαίες των τελευταίων ετών.

Το να περιμένουμε μία δεύτερη ταινία είναι κάτι το πολύ καλό.

Δες εδώ σκηνές από την ταινία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved