Ακόμη και ο Christopher Nolan πιστεύει πως το Dune είναι αριστούργημα

Η ταινία που έφτιαξε ο Villeneuve πάει να γίνει κλασική.

Ναι αυτοί οι δύο σκηνοθέτες είναι κάτι παραπάνω από σημαντικοί. Ποιος δεν έχει δει Interstellar και Blade Runner 2049; Ο Nolan και ο Villeneuve αντίστοιχα είναι οι σύγχρονοι μάστορες του νέου κινηματογράφου κι αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σε καμία περίπτωση.

Μπορεί το Tenet του Nolan να μην έκανε τόση μεγάλη εντύπωση, σίγουρα όμως το Dune του Villeneuve εντυπωσίασε όλο τον κόσμο, ακόμη και τον ίδιο τον Nolan.

 

 

Παραδέχτηκε πως ο Villeneuve είναι ένας μάστορας στο είδος του. Μάλιστα συγκεκριμένα είπε πως το Dune είναι ένα “modern masterpiece”.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως η προβολή του Dune ήταν μία μαγική στιγμή. Ναι του άρεσε τόσο πολύ τελικά κι αυτό φυσικά μας εμπνέει κι εμάς που το βρήκαμε πραγματικά καλό.

 

 
 

Η τεχνική της ταινίας ήταν κάτι παραπάνω από καλή, όπως παραδέχτηκε ο Nolan. «Δεν έχω ξαναδεί μία τόσο καλή μίξη από ειδικά εφέ και πραγματικές σκηνές» είπε ο μεγάλος σκηνοθέτης για το αριστούργημα του Villeneuve.

«Η ομάδα του Villeneuve έκανε εξαίρετη δουλειά και πιστεύω πως αυτή η ταινία θα μείνει κλασική για πάντα» είπε ο σκηνοθέτης Nolan.

 

 
 

Σε μία άλλη συνέντευξη ο Guillermo Del Toro έκανε ανάλογα διθυραμβικά σχόλια για το Dune. «Ο Villeneuve κατάφερε να αναδείξει τον εξωτισμό της ταινίας αλλά και την τεχνολογία των χαρακτήρων» είπε ο Ισπανός σκηνοθέτης.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ακόμη και στην Ελλάδα σπάει τα box office…

Δες εδώ στιγμές από το The Dune του Villeneuve:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved