H Amazon έχει τώρα κι επίσημα το δικό της Game Of Thrones

Το επικό Wheel Of Time του Robert Jordan έρχεται στις οθόνες μας.

Ναι η Amazon έχει πλέον το δικό της Game Of Thrones, δηλαδή την δική της επική σειρά φαντασίας που θα ξεσηκώσει τους οπαδούς του είδους.

Η Amazon δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά φαντασίας The Wheel of Time, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη συλλογή βιβλίων του Robert Jordan.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα σε έναν τεράστιο fantasy κόσμο με τους Daniel Henney και άλλα διάφορα και γνώριμα πρόσωπα, όπως ο Alvaro Morte του La Casa De Papel και ο Michael McElhatton από το Game of Thrones.

 

 

Πρόκειται για την πρώτη χρονικά απόπειρα της εταιρείας να “μπλέξει” με τον κόσμο της φαντασίας για να τραβήξει το ενδιαφέρον των θεατών, καθώς θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο του 2022 το πολυαναμενόμενο The Lord of the Rings.

 

 
 

Στο The Wheel of Time θα ακολουθήσουμε τη Moiraine (Rosamund Pike), ένα μέλος του πανίσχυρου αποκλειστικά γυναικείου οργανισμού Aes Sedai, από τη στιγμή που φτάνει στη μικρή πόλη Two Rivers.

Από εκεί ξεκινά το επικίνδυνο και τεράστιο ταξίδι της μαζί με 5 νεαρούς άντρες και γυναίκες, για έναν εκ των οποίων υπάρχει η προφητεία πως είναι ο Dragon Reborn με σκοπό να σώσει ή να καταστρέψει την Ανθρωπότητα.

 

 
 

Επίσης συμμετέχουν οι: Josha Stradowski ως Rand al'Thor, Marcus Rutherford ως Perrin Aybare, Zoë Robins ως Nynaeve al'Meara, Barney Harris ως Mat Cauthon, Madeleine Madden ως Egwene al'Vere, Maria Doyle Kennedy, Priyanka Bose, Daryl McCormack, Sophie Okonedo, Clare Perkins, και Kae Alexander.

Το The Wheel of Time θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. Δείτε το teaser της Moiraine παρακάτω.

Εμείς σαν φανς των επικών βιβλίων του Robert Jordan περιμένουμε να το δούμε με αγωνία.

Δες εδώ σκηνές από τη σειρά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved