Πέθανε ο αγαπημένος Γκάνθερ από τα Φιλαράκια

Πολεμούσε για καιρό την ανίατη ασθένεια.

Ποιος δεν γνωρίζει τον αγαπημένο σερβιτόρο από την διάσημη σειρά Φιλαράκια; Όλο τον έχουμε δει κάπου κι όλοι αναγνωρίζουμε τελικά το πρόσωπο του.

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Hollywood η είδηση θανάτου ενός εκ των αγαπημένων πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς «Friends», James Michael Tyler.

 

 

Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη, ο οποίος ήταν σε προχωρημένο στάδιο, δίνοντας γενναία μάχη με την ασθένεια τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν το έβαζε κάτω και ήταν έτοιμος να το παλέψει κι άλλο αλλά τελικά η ασθένεια τον νίκησε.

Μάλιστα, δεν είχε αποκαλύψει την αρρώστια του μέχρι φέτος. Πέθανε στο σπίτι του, στο Λος Αντζελες, όπως ανακοινώθηκε. Κανείς δεν το ήξερε πως είχε την ασθένεια.

 

 
 

Ήταν ο πιο αγαπητός εκκεντρικός σερβιτόρος από τη σειρά Φιλαράκια, γνωστό πρόσωπο της σειράς που έχουν λατρέψει εκατομμύρια άνθρωπο σε όλο τον κόσμο.

“Ο κόσμος τον ήξερε ως Γκάνθερ (το έβδομο «Φιλαράκι»), από την επιτυχημένη σειρά «Friends», αλλά οι αγαπημένοι του Μάικλ τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, υπέρμαχο της συνειδητοποίησης του καρκίνου και στοργικό σύζυγο”, δήλωσε η οικογένειά του.

 

 
 

Ο ηθοποιός που υποδυόταν τον σερβιτόρο «Gunther» στο στέκι της αγαπημένης παρέας έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Δες εδώ ποιος ήταν ο Γκάνθερ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved