Red Notice: Δείτε το τρέιλερ με τους The Rock, Gal Gadot και Ryan Reynolds

Κλέβουν έργα τέχνης, λένε γουστόζικα αστεία και η Gal Gadot είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Ο ανώτερος βαθμός εντάλματος σύλληψης που εκδίδει η Interpol λέγεται “Red Notice” και ο Dwayne Johnson είναι ένας πράκτορας του FBI που το εκδίδει έχοντας βάλει στο μάτι τον πλέον διαβόητο κλέφτη έργων τέχνης, μόνο που δεν πάνε και πολύ ομαλά τα πράγματα.

 

 

Ο The Rock προκειμένου να πετύχει τη δύσκολη σύλληψη κάνει μια ανίερη συμμαχία με έναν άλλο κλέφτη, τον Ryan Reynolds, στον οποίο υπόσχεται ότι θα τον αφήσει ήσυχο συν οτι θα κερδίσει τον ματαιόδοξο τίτλο του μεγαλύτερου ελεύθερου κλέφτη έργων τέχνης. Μεγάλο λάθος αυτό, όπως καταλαβαίνετε και τότε αρχίζει το πάρτυ.

 

 

Ο διαβόητος κλέφτης ακούει στο ψευδώνυμο Bishop και δεν είναι άλλος από την εντυπωσιακή Gal Gadot η οποία καταφέρνει να τους παγιδεύσει και τους δύο σε ένα ξέφρενο ανθρωποκυνηγητό στις πέντε ηπείρους με τους τρεις τους να επιδίδονται σε ένα φεστιβάλ ατάκας.

Ο συνδυασμός δράσης και χιουμοριστικής ατάκας είναι κάτι σαν τον James Bond επί εποχής Roger Moore και οι τρεις αταίριαστοι πρωταγωνιστές μοιάζουν να έχουν την κατάλληλη χημεία για μια διασκεδαστική ταινία για κάποιο ήσυχο βράδυ μετά τις 12 Νοέμβρη που θα κάνει και την πρεμιέρα της στο Netflix.

 

 

To τρίο των πρωταγωνιστών συμπληρώνουν η Ritu Arya και Chris Diamantopoulos, ενώ πίσω από τη σκηνοθεσία και το σενάριο, βρίσκεται ο Rawson Marshall Thurber. Δηλαδή ο σκηνοθέτης των Central Intelligence και Skyscraper με επίσης πρωταγωνιστή τον Dwayne “The Rock” Johnson.    



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved