O Alec Baldwin σκότωσε από λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας της νέας του ταινίας

Το όπλο εκπυρσοκρότησε στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε χτες στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Alec Baldwin. Μία κανονική τραγωδία.

Ο αμερικανός ηθοποιός Alec Baldwin πυροβόλησε και σκότωσε χθες Πέμπτη, τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας γουέστερν που γύριζαν στην πολιτεία του Νέου Μεξικό, καθώς εκπυρσοκρότησε το όπλο του. Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια, για κακή τύχη των θυμάτων.

 

 

Η διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hatchins μεταφέρθηκε επειγόντως στο πιο κοντινό νοσοκομείο με ελικόπτερο αλλά εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

 

 
 

Η Halyna Hatchins 42 και ο σκηνοθέτης Joel Souza 48 τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ο Baldwin πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα της ταινίας Rust, η οποία παράγεται για λογαριασμό του Netflix, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

 

 
 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο σκηνοθέτης Souza είναι σε κρίσιμη κατάσταση και είναι διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της παραγωγής, επρόκειτο για «ατύχημα», καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

Καμία ποινική δίωξη δεν θα ασκηθεί προς το παρόν, μιας και όλα δείχνουν πως το ατύχημα έγινε από λάθος της ίδιας της παραγωγής.

Δες εδώ φωτογραφίες από τη σκηνή του ατυχήματος:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved