Ο Rob Zombie γυρίζει νέα ταινία και μας θυμίζει τα παλιά

Ο άρχοντας του splatter επιστρέφει.

Ποιος δεν ξέρει τον άρχοντα του σκότους Rob Zombie; Μουσικός και πλέον σκηνοθέτης μερικών από τις πιο splatter ταινίες που μπορείς να δεις εκεί έξω. Μάλλον σαν σκηνοθέτη τον προτιμάμε κι εμείς. Και η μουσική του όμως δεν είναι άσχημη αν έχεις σκληρά γούστα.

Ο άνθρωπος είχε το θράσος να μεταπηδήσει από τη μουσική στον κινηματογράφο και μάλιστα σαν σκηνοθέτης. Αυτό σίγουρα δεν το λες και κάτι απλό. Οι δύο αυτοί κόσμοι μπορεί συχνά να συναντιούνται αλλά από την άλλη τους χωρίζει ένα τεράστιο κενό.

 

 
 

Από το 2003, μέχρι σήμερα έχει σκηνοθετήσει εφτά ταινίες, ανάμεσα στις οποίες και ένα remake του κλασσικού φιλμ, “Halloween” που αποτέλεσε σημαντική εισπρακτική επιτυχία. Ο ίδιος έχει εμφανιστεί ως ηθοποιός σε ισάριθμες επίσης ταινίες. Η καριέρα του σε όλη τη διάρκεια της νέας χιλιετίας εναλλάσσεται μεταξύ μουσικής κινηματογράφου, αφού παράλληλα με τη σκηνοθεσία έχει κυκλοφορήσει ακόμη τρεις σόλο δουλειές σαν μουσικός.

 

 

Ποιος δεν θυμάται όλους εκείνους τους χαρακτήρες στο House Of 1000 corpses και στο Devil’s Rejects; Καθαρό, διασκεδαστικό horror genre.

Πλέον όμως ο σκηνοθέτης είναι στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Ναι είναι αλήθεια σε λίγο καιρό θα δούμε κάτι συναρπαστικό από τον Rob Zombie.

 

 
 

«Το επόμενο κινηματογραφικό μου πρότζεκτ θα είναι αυτό που κυνηγώ εδώ και 20 χρόνια! THE MUNSTERS. Μείνετε συντονισμένοι για συναρπαστικές λεπτομέρειες, καθώς τα πράγματα εξελίσσονται» σημείωσε.

Ο Rob Zombie θα είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Munsters και φροντίζει να αποτυπώσει το "τρομακτικό" κλίμα της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1960, στην οποία βασίζεται.

 

 

Ο σκηνοθέτης κατασκευάζει μια νέα έπαυλη Munsters, πιστή αντιγραφή της κατοικίας της κωμικής σειράς, γνωστής ως 1313 Mockingbird Lane από τα θεμέλια, στη Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία.

Το κινηματογραφικό πρότζεκτ θα είναι παραγωγής της 1440 Entertainment, θυγατρικής της Universal Pictures, η οποία ασχολείται κυρίως με ταινίες direct-to-video.

Σύμφωνα με το THR, η ταινία θα είναι διαθέσιμη επίσης στην υπηρεσία streaming Peacock, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με το καστ ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Δες εδώ στιγμές από τις ταινίες που έχει κάνει: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved