The Shrink Next Door: Δείτε το trailer της νέας ταινίας των Paul Rudd και Will Ferrell

Μια μαύρη κωμωδία που βασίζεται στην πραγματική ιστορία του πιο χειριστικού ψυχιάτρου της Αμερικής.

Ο Isaac Herschkopf ήταν γνωστός ως ο ψυχίατρος των celebrities, στη μακρά λίστα των ασθενών-πελατών του έβρισκες μέσα τους Courtney Love, Gwyneth Paltrow, Brooke Shields, OJ Simpson, Henry Kissinger, έτσι για να αναφέρουμε μερικά ονόματα. Το προφίλ του ήταν τόσο σπουδαίο και τρανό που είχε μέχρι και βίλα στα Hamptons, όπως κάθε Νεοϋορκέζος πολυεκατομμυριούχος που σέβεται τον εαυτό του. Μόνο που η βίλα δεν ήταν ακριβώς δικιά του.

Ο Herschkopf ήταν γνωστός για τις, τουλάχιστον ανορθόδοξες, προσεγγίσεις του κατά τη διάρκεια της θεραπείας και ειδικά στην περίπτωση του Martin Markowitz, η προσέγγιση ξέφυγε κατά πολύ από τη πεπατημένη και μια σχέση γιατρού-ασθενή εξελίχθηκε σταδιακά σε μια τρομερά χειριστική σχέση που έφτασε μέχρι την πλήρη παράδοση της ζωής του Markowitz στον Herschkopf.  Ναι η βίλα ήταν κάποτε του Markowitz.

 

 

H ταινία The Shrink Next Door αναψηλαφεί αυτή τη σχέση μεταξύ των δύο αντρών με πρωταγωνιστές τους Paul Rudd και Will Ferrell. Δεν θέλει μαντικές ικανότητες για να καταλάβει κανείς ότι στον ρόλο του χειριστικού ψυχιάτρου είναι ο Rudd και στον ρόλο του χειραγωγούμενου επιχειρηματία, ο Ferrell. 

Παρά την τραγικότητα της υπόθεσης, οι συντελεστές της ταινίας διάλεξαν την οδό της μαύρης κωμωδίας και μάλιστα ο ίδιος ο Markowitz μίλησε πολλές φορές και πολλές ώρες με τους Rudd και Ferrell για να τους βοηθήσει να μπουν βαθύτερα στους ρόλους τους. 

 

 

Στην ταινία θα δούμε το πώς σταδιακά ο Herschkopf απέκτησε την εμπιστοσύνη του Markowitz, και αφού πρώτα τον βοήθησε, άρχισε σταδιακά να τον αποξενώνει από το περιβάλλον του. Απέκτησε πλήρη έλεγχο της ζωής του, του μετέφερε όλα του τα περιουσιακά στοιχεία κι έγινε εντελώς εξαρτημένος από τον ψυχίατρό του. Μάλιστα στα φημισμένα πάρτυ του στη βίλα στα Hamptons, ο κάποτε ιδιοκτήτης της βίλας ήταν πλέον μέρος του υπηρετικού προσωπικού που σέρβιρε τους υψηλούς καλεσμένους.

 

 

Η περίεργη αυτή η ιστορία ήταν για εβδομάδες η πιο δημοφιλής σειρά podcast της Apple και η μεταφορά της σε ταινία ήταν απλά θέμα χρόνου. Και η ταινία θα διατεθεί από την Apple από την ομώνυμη υπηρεσία streaming και η πρεμιέρα της αναμένεται για τις 12 Νοεμβρίου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved