Squid Game: 30 τυχεροί θα το ζήσουν πραγματικά στο Abu Dhabi

Τονίζουμε το «ζήσουν» γιατί παρά την αληθοφάνεια του παιχνιδιού, δεν θα τους σκοτώσουν στο τέλος.

Το Κορεατικό Πολιτιστικό Κέντρο του Abu Dhabi θέλησε να εκμεταλλευτεί την παγκόσμια επιτυχία του Squid Game και γι’αυτό διοργανώνει το δικό του για 30 συμμετέχοντες στην αραβική χώρα. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγαπημένα παιχνίδια της σειράς όπως το Green Light, Red Light και φυσικά στο τέλος κανείς δεν θα χάνει τη ζωή του.

 

 

Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί δύο διαφορετικά sessions με το πρώτο να ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου. Οι πρώτοι 30 συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομάδες των 15 και θα διαγωνιστούν, εκτός από το κλασικό πλέον Green Light, Red Light, στο Dalgona Candy, το Marbles και το Ddakji, όπως ακριβώς τα είδαμε στη σειρά.

 

 

Το παιχνίδι θα διεξάγεται σε στυλ τουρνουά με play offs σε δύο δίωρα ημίχρονα. Οι παίκτες που θα αποβάλλονται θα παρακολουθούν το υπόλοιπο παιχνίδι από την εξέδρα και η άλλη αλλαγή σε σχέση με το Squid Game της σειράς, εκτός από το ότι δεν θα χάνουν η ζωή τους, αντί για χρηματικό έπαθλο 38 εκατομμυρίων, θα κερδίζουν ένα σετ φόρμες σαν αυτή της σειράς. Για να συμμετάσχει κάποιος στο Squid Game του Abu Dhabi πρέπει να συμπληρώσει πρώτα μια αίτηση και να απαντήσει σε μερικές βασικές ερωτήσεις γύρω από το Squid Game για να αποδείξει ότι δεν είναι «αλεξιπτωτιστής». 

 

 

Ο επικεφαλής του Κορεατικού Πολιτιστικού Κέντρου του Abu Dhabi, Nam Chan-woo, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Khaleej Times, έδωσε κάποιες περισσότερες πληροφορίες όπως ότι οι παίκτες θα φορούν t shirt με το λογότυπο της σειράς, ενώ το προσωπικό του event θα φοράει τις ροζ στολές με τον κύκλο, το τρίγωνο και το τετράγωνο, όπως οι φρουροί του παιχνιδιού στη σειρά.

 

 

Για όσους ασχολούνται με την προώθηση της σύγχρονης κορεάτικης κουλτούρας, το Squid Game μοιάζει να έχει την παγκόσμια δυναμική που είχε η K-Pop την περασμένη δεκαετία. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πολιτιστικά κέντρα στις κατά τόπους πρεσβείες της Κορέας θα θελήσουν να διοργανώσουν αντίστοιχα Squid Game και σε άλλες χώρες. Λέτε να δούμε και στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved