Αυτός ο Βρετανός έσπασε το ρεκόρ Guinness όταν επισκέφτηκε 51 pubs σε 24 ώρες

Βέβαια στην Αγγλία αυτό θα μπορούσε να είναι και κάτι συνηθισμένο.

Ο Μπρους Μάστερ -όνομα και πράμα- ήταν μέχρι στιγμής κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ Guinness για την επίσκεψη του σε 51.695 παμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία 50 χρόνια και θεωρεί πως η μπίρα είναι το «μυστικό» της νεανικής εμφάνισής του. Σε κάθε περίπτωση, όταν κάποιος καταφέρνει να φτάσει σε τέτοιο αριθμό από μπιραρίες, όχι μόνο έχει να σου δώσει καλές συμβουλές αλλά και αποστάγματα σοφίας να μοιραστεί.

 

 

Αυτά ωστόσο αλλάζουν στην Μεγάλη Βρετανία κάθε δεκαήμερο αν σκεφτεί κανείς τι μπορεί να πιει ο μέσος Άγγλος. 

 

 
 
 
 

Η σκυτάλη λοιπόν περνάει στον Ματ Έλις, που μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα στα 74 του χρόνια, αλλά σίγουρα δεν αφήνει το ποτό να τον ρίξει σε καμία περίπτωση. Ο Ματ κατάφερε να επισκεφθεί 51 παμπ μέσα σε 24 ώρες, να πιει τουλάχιστον ένα ποτό σε κάθε μία από αυτές και να μην καταλήξει όπως οι περισσότεροι Άγγλοι που βρίσκονται στο Φαληράκι κάθε καλοκαίρι και ξεχνούν το όνομά τους. 

Διάβασε και αυτό: Οι Άγγλοι που έκαναν το σπίτι τους παμπ

Παρευρισκόμενοι στον άθλο του, ήταν και οι κριτές των βραβείων Guinness οι οποίοι κατέγραψαν το γεγονός και αναγνώρισαν την πετυχημένη προσπάθεια. Δεν ξέρουμε αν η κοινότητα των κριτών είναι περήφανη, αλλά εμείς είμαστε σίγουρα. Αν μη τι άλλο, πάντα βλέπουμε με καλό μάτι όποιον μπορεί να πιει κάτι παραπανω.

Δες εδώ μερικές στιγμές από το σπάσιμο του ρεκόρ:7 SHARES