Narcos: Mexico. Δείτε το επικό trailer της τρίτης και τελευταίας σεζόν

Η τρίτη και τελευταία σεζόν του πιο αιματηρού Narcos κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου.

Η δεκαετία του ‘90 και το Μεξικό είναι μια πολύ διαφορετική χωροχρονική κατάσταση σε σχέση με την Κολομβία του ‘80 και αυτό ήταν κάτι που αρχικά ξένισε τους θεατές του Narcos. Η ωμότητα και η κυνικότητα του μεξικάνικου καρτέλ δεν χώρεσε καμία ωραιοποίηση και κανένα glamour στην απεικόνισή του και τώρα ήρθε η ώρα της τελικής αναμέτρησης.

 

 

Η βία κλιμακώνεται και η πολιτική αναμιγνύεται στα του εμπορίου ναρκωτικών περισσότερο από ποτέ. Ο πόλεμος μεταξύ των μεγάλων αφεντικών επισκιάζεται από την ανάδειξη νέων φιλόδοξων βαρώνων και το λουτρό αίματος γίνεται μόνο χειρότερο. Ο ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ των διαφόρων συμμοριών έχει σαν αφορμή και αφετηρία τη σύλληψη του Felix κάτι που σηματοδοτεί και την παγκοσμιοποίηση του καρτέλ.

 

 

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Narcos ή άλλες ιστορίες οργανωμένου εγκλήματος, η ιδιαιτερότητα του μεξικάνικου καρτέλ είναι ότι κάθε φορά που σκοτώνεται, εξαφανίζεται, φυλακίζεται ή γενικά βγαίνει από τη μέση κάποιος μεγάλος παίκτης η ειρήνη και η ισορροπία γίνεται όλο και πιο μακροπρόθεσμος στόχος.

Στην τρίτη σεζόν ο στρατηγικός στόχος κάθε φράξιας είναι η «κατάληψη» της Juarez και κάθε δολοφονία κάνει ακόμα πιο χαοτική την κατάσταση και αυτόν που τη διαπράτει τον πάει ακόμα πιο μακριά από τον στόχο, καθώς ωφελεί άλλους διεκδικητές. 

 

 

Για την τρίτη και τελευταία σεζόν του Narcos: Mexico επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος οι Scoot McNairy, Jose Maria Yazpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda και Gorka Lasaosa. Ενώ το cast θα ενισχυθεί με τους Alberto Guerra, Luisa Rubino, Benito Antonio Martínez Ocasio και Luis Gerardo Méndez.

Η χρονική εγγύτητα των γεγονότων, το γεγονός ότι το μεξικάνικο καρτέλ είναι ακόμα εν ενεργεία και η βεβαιότητα που το χαρακτηρίζει, έχει κάνει το Narcos: Mexico ίσως την πιο δύσκολη παραγωγή ως προς την υλοποίηση για το Netflix.   

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved