Οι πρώτες εικόνες από το νέο Scream 5 έφτασαν στις οθόνες μας

Η νέα ταινία έρχεται σύντομα κι εμείς παίρνουμε μία γεύση.

Ποιος δεν έχει δει το Scream; Κλασική ταινία τρόμου από τα 00’ς που πλέον έχει γίνει αρκετά cult. Όλοι μας κάτι έχουμε ακούσει και όλοι μας έχουμε δει. Τώρα έρχεται νέα προσθήκη στη σειρά ταινιών.

Η ταινία παρόλο που είναι η 5η στο franchise, θα ονομάζεται απλά “SCREAM”, με τον δολοφόνο και την εμβληματική μάσκα του που στοίχειωσαν τα παιδιά των 90s να επιστρέφει για άλλη μια φορά.

 

 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες μια νέα ταινία «Scream» βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής από την Spyglass Entertainment, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα των ταινιών της Dimension Films μετά και τη κατάρρευση της αυτοκρατορίας του Γουάνστιν.

Εδώ θα βρεις μερικές από τις νέες φωτογραφίες:

 

 

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί πληροφορίες από την πλοκή, σε αυτό το φιλμ θα δούμε αρκετά γνώριμα πρόσωπα από τα περασμένα και αυτό μπορείτε να το δείτε και παρακάτω, μέσα από τις πρώτες εικόνες.

 

 
 

Από τότε που το «Scream 4», η τελευταία ταινία της σειράς, έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες έχουν περάσει οχτώ χρόνια, ο Κρέιβεν πέθανε το 2015 την περίοδο μάλιστα που βγήκε και η σειρά «Scream» στο MTV, η οποία κράτησε για τρεις σεζόν, και μάλλον το Χόλιγουντ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα, όπως τόσων πολλών άλλων franchise, για το δικό του reboot.

Δες εδώ μερικές από τις νέες φωτογραφίες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved