Lord of the Rings: Εμπνεύστηκαν την όψη των Ορκ από τον Harvey Weinstein

Τα πιο αποκρουστικά πλάσματα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του πιο μισητού ανθρώπου στο Hollywood.

Την αποκάλυψη έκανε ο Elijah Wood μιλώντας στο podcast του Dax Shepard κάνοντας μία μικρή αναδρομή από την εποχή των γυρισμάτων της επικής τριλογίας. Δεν είπε ποιο συγκεκριμένο Ορκ είχε βασίσει την εικόνα του στον πρώην ισχυρό άντρα του Hollywood, αλλά όλοι υποπτεύονται τον υπαρχηγό του Morgul, Gothmog. 

 

 

Η παραμορφωμένη του όψη διατηρεί κάποια στοιχεία από τον μεγάλο πρωταγωνιστή του #metoo και επειδή η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες που είχαν την ατυχία να συνεργαστούν μαζί του ήταν ένα κοινό μυστικό στη βιομηχανία του θεάματος, αυτή ήταν μια μικρή μορφή διαμαρτυρίας. Η εταιρεία του Weinstein, Miramax, είχε αρχικά τα δικαιώματα της τριλογίας του Lord of the Rings και ο ίδιος ο Weinstein είχε προλάβει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Peter Jackson.

 

 

Ήταν ο τρόπος του Jackson να δείξει την απέχθειά του απέναντι στον πιο ισχυρό παραγωγό του Hollywood σε μια εποχή που τα στόματα δεν άνοιγαν εύκολα. Τώρα που ο Harvey Weinstein καταδικάστηκε και εκτίει ποινή φυλάκισης 23 για τουλάχιστον μία υπόθεση βιασμού και μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης, ο Wood θεώρησε πως ήταν ασφαλές να αποκαλυφθεί αυτή η περίεργη ιστορία από τα παρασκήνια του Lord of the Rings.  

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved