Νομίζαμε ότι θα είναι ο Tom Cruise, ωστόσο την πρωτιά κερδίζουν οι Ρώσοι.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό ακούμε ότι ο Tom Cruise θα κάνει την πρώτη ταινία στο διάστημα, ωστόσο το φιλμ «Challenge» δεν έχει το όνομά του στο cast. Οι πρώτοι λοιπόν που κερδίζουν την πρωτιά των γυρισμάτων στο διάστημα είναι η ηθοποιός Yulia Peresild, η παραγωγός Klim Shipenko και ο αστροναύτης Anton Shkaplerov οι οποίοι το πρωί της Τρίτης μετέτρεψαν τον σταθμό International Space Station σε στούντιο, κάνοντας τις πρώτες σκηνές ταινίας εκτός Γης.

 

 

Η πλοκή

Όπως είναι φυσικό το φιλμ έχει να κάνει με μια ιστορία στο διάστημα και θα αφορά το story μιας γιατρού που πρέπει να χειρουργήσει οπωσδήποτε έναν αστροναύτη στο διάστημα προκειμένου αυτός να επιστρέψει στη Γη. Πριν προλάβετε να αναρωτηθείτε «καλά, γιατί δεν επιστρέφει στη Γη να χειρουργηθεί;», η απάντηση είναι ότι η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη Γη.

Όσον αφορά τη μεταφορά του cast στο διάστημα, υπήρξαν μικροεπιπλοκές και τεχνικά θέματα, καθώς ο Anton Shkaplerov χρειάστηκε να πάρει πάνω του την υπόθεση-προσγείωση στο διαστημικό σταθμό. 

 

 

Η απάντηση των Cruise και Musk;

Αυτή τη στιγμή οι δύο πιονέροι δουλέυουν μαζί από το 2020 και με τη συνεργασία της NASA προκειμένου να φέρουν εις πέρας το project για ταινία γυρισμένη στο διάστημα, ωστόσο κάποιες καθυστερήσεις έφεραν τους Ρώσους «αντίζηλους» στο να κατακτήσουν την πρωτιά.

Λέγεται βέβαια ότι το ταξίδι τους στο σύμπαν με τη Space X ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved