Ο Elon Musk χαρίζει τη μισή του περιουσία σε φιλανθρωπίες

Βαθιά υπόκλιση σε έναν άνθρωπο με βαθύ πορτοφόλι.

Μπορεί ο διάσημος δισεκατομμυριούχος Elon Musk να αρέσκεται στα φώτα της δημοσιότητας από την άλλη όμως μπορούμε να πούμε πως σκέφτεται και τους φτωχούς όσο μπορεί.

Στο παρελθόν είχε γνωστοποιήσει πως επιθυμεί να μεταφέρει ένα εκατ. ανθρώπους στον Άρη, έως το 2050, μέσω της SpaceX κι ενός στόλου 1.000 διαστημόπλοιων. Από εκεί κάπου ξεκίνησε να τον ενδιαφέρει και η φιλανθρωπία.

 

Μάλιστα, για όλους όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για αυτή τη μετάβαση, θα διατίθενται δάνεια και συμβάσεις εργασίας στον Κόκκινο Πλανήτη. Αυτό θα πει εργατικός ηγέτης έτσι; Θέλεις να πας στον Άρη; Ο Έλον θα το κανονίσει για σένα άμεσα.

 

 
 

Ο Μασκ είδε την αξία της καθαρής περιουσίας του την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου να υποχωρεί κατά 3,9 δισ. δολάρια, καθώς οι μετοχές της Tesla έκλεισαν στα 796,22 δολάρια, καταγράφοντας απώλειες της τάξεως του  2,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία σε πραγματικό χρόνο του Forbes. Αυτό όμως δεν τον πτοεί από το να δώσει πολλά από τα χρήματα του σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη.

 

 
 

Βέβαια πλέον τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο κατακτά εκ νέου ο μέχρι πρότινος διεκδικητής διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

Σίγουρα όμως ο Έλον έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στην φιλανθρωπία και είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πως δίνει απίστευτα ποσά σε ιδρύματα και φτωχούς κάθε χρόνο.

Δες εδώ μερικές από τις πιο γνωστές εμφανίσει του Έλον:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved