Μόνο ο Johnny Depp μπορεί να σπαταλήσει 200 εκατομμύρια μέσα σε λίγες μέρες

Ο Πειρατής της Καραϊβικής ξέρει πολύ καλά πώς να ζει τη ζωή.

Τα οικονομικά προβλήματα του διάσημου ηθοποιού είναι πλέον πολύ γνωστά σε όλο τον κόσμο. Από την άλλη δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως ο διάσημος ηθοποιός ξέρει πολύ καλά να ζει τη ζωή του. Χρειάζεται το μήνα περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για να…επιβιώσει. Ακούγεται παρανοϊκό αλλά είναι η απόλυτη αλήθεια.

Ο Ντεπ βρίσκεται στο χείλος της πτώχευσης εξαιτίας του υπερβολικά ακριβού τρόπου ζωής του, αφού ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα. Η αλήθεια είναι πως ίσως έχει λίγο κακομμάθει ο κύριος Ντεπ. Από την άλλη δεν μπορούμε να μην μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.

 

 

Ο Ντεπ είναι ένας ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ, ευαίσθητος, φιλάνθρωπος, οικογενειάρχης στο πλευρό της επί πολλά χρόνια συντρόφου του και μητέρας των δύο παιδιών του, Βανέσα Παραντί. Σίγουρα όμως έχει κάποια θεματάκια με το οικονομικό ζήτημα μιας και ε΄νια τρομερά σπάταλος.

 

 
 

Πού ξόδεψε 880 εκατομμύρια δολάρια; Περαιτέρω λεπτομέρειες των εξωφρενικών αγορών του παρατίθενται σε ένα δημοσίευμα στο Rolling Stone, όπως και άγνωστα σκηνικά του τρόπου ζωής του, που ένας κοινός θνητός, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα έκανε.

Η πρώτη του κίνηση ήταν να απολύσει τον διάσημο μάνατζερ Tracey Jacobs και να προσλάβει κάποιον που του στοιχίζει φθηνότερα. Μάλλον όμως δεν ξεκίνησε από την σωστή πλευρά. Θα έπρεπε ίσως να κόψει τις πολλές πολυτέλειες.

Ο Ντεπ δούλευε με τον συγκεκριμένο ατζέντη από το 1989 και χρωστάει ένα μέρος της φήμης του σε αυτόν τον ατζέντη, που είναι ανάρπαστος στο Χόλιγουντ.

 

 
 

Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, το γνωρίζουν οι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι αντιμέτωπος με την οικονομική καταστροφή (σε μία δύσκολη για εκείνον περίοδο σε προσωπικό επίπεδο) και το ερώτημα είναι το εξής απλό. Πώς θα καταφέρει ο Τζόνι Ντεπ να επανέλθει οικονομικά;

Δες εδώ μερικές από τις πιο γνωστές του εμφανίσεις:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved