House of Dragon: Το πρώτο teaser μας γεμίζει ελπίδες για κάτι καλό

Το prequel του Game of Thrones έχει εκρηκτικό, Targaryen χαρακτήρα.

Ο κόσμος του Game of Thrones δεν είναι μόνο Lannister και Stark, καθώς η βασιλεία ενός άλλου οίκου βρισκόταν κάποτε σε μεγάλη ακμή και διαφέντευε τα 7 Βασίλεια. Ο οίκος Targaryen πολλά χρόνια πριν η Daenerys διεκδικήσει τον θρόνο μαζί με τον Jon Snow, ήταν η κυρίαρχη οικογένεια με την οποία μάλιστα ασχολήθηκε το βιβλίο του George R.R. Martin, Fire & Blood.

Αυτή η ιστορία μάλιστα θα μεταφερθεί σύντομα στις οθόνες μας από το HBO MaxΜέχρι στιγμής είχαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, τώρα έχουμε και το πρώτο teaser trailer για τη σειρά που περιμένουμε το 2022.

 

 

Το cast περιλαμβάνει τους Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best, Sonoya Mizuno και Fabien Frankel, ενώ οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν την D'Arcy ως πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, τον Smith ως πρίγκιπα Daemon Targaryen και τον Toussaint ως Λόρδο Corlys Velaryon.

Η σειρά διάρκειας 10 επεισοδίων θα αφηγείται την ιστορία του οίκου των Targaryen και του εμφυλίου πολέμου, που έγινε γνωστός ως «Dance of the Dragons».

 

HOUSE OF THE DRAGON Teaser Trailer


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved