O Lewis Hamilton πληρώνει γερανό για να του μετακινήσουν τα αυτοκίνητα μετά τη βόλτα του

Κι όμως έτσι είναι όταν είσαι ο πιο διάσημος οδηγός του κόσμου.

Ο 36χρονος Hamilton, που δεν έχει λυπηθεί τα έξοδα ούτε στη συλλογή από κατοικίες ανά τον κόσμο ούτε στη συλλογή ρολογιών του, είναι ο υψηλότερα αμοιβόμενος αθλητής της Βρετανίας. Κάθε φορά που πάει βόλτα με ένα από τα αυτοκίνητα του παίρνει μαζί και έναν γερανό για να του μαζεύει το αυτοκίνητο κι έτσι να γλιτώνει χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Το ετήσιο συμβόλαιό του με τη Mercedes F1 κυμαίνεται στα 40-45 εκατ. δολάρια, και μαζί με τις παράπλευρες συμφωνίες του υπολογίζεται ότι τα ετήσια έσοδά του ξεπερνούν τα 60 εκατ. Ευρώ.

 

 

Κατά συνέπεια, η συλλογή του Lewis από supercars -παρότι κάνει κάποιους σχετικούς συμβιβασμούς στην περιβαλλοντική του καμπάνια- αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος της περιουσίας του. Τα αυτοκίνητα του Hamilton είναι και η πραγματική του περιουσία. Στο γκαράζ του έχει δεκάδες αυτοκίνητα πολυτελείας που για εμάς το κάθε ένα από αυτά είναι μία ολόκληρη ζωή δουλειάς. 

 

 
 

Ο Άγγλος έχει θεαθεί πολλές φορές στους δρόμους του Beverly Hills με τη Ferrari LaFerrari του ή στον αυτοκινητόδρομο Ειρηνικού με τη Shelby 427 Cobra, ενίοτε με διάσημους συνεπιβάτες, ενώ φημολογείται ότι διαθέτει και έναν μικρό γερανό που παραλαμβάνει ενίοτε τα supercars μετά τις νυχτερινές εξόδους του.

 

 
 

Αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο γιατί είτε ο ίδιος βαριέται να οδηγεί αφού έχει πιεί είτε θέλει να γλιτώνει χιλιόμετρα από τα κοντέρ των αγαπημένων του αυτοκινήτων, όπως και να έχει πάντως η συλλογή του είναι εντυπωσιακή.

Δες εδώ την εντυπωσιακή συλλογή από αυτοκίνητα του Hamilton:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved