Χιλιάδες αγριογούρουνα απειλούν να καταλάβουν τη Ρώμη

Ευτυχώς αυτά δεν είναι ραδιενεργά σαν της Φουκουσίμα, αλλά και πάλι δεν λέει να πετύχεις κανένα εκεί που τρως την αμέριμνος την αματριτσιάνα σου.

Οι τουρίστες επιστρέφουν σιγά-σιγά στην Αιώνια Πόλη μετά την αποχή της πανδημίας, όμως μαζί τους τουρίστες ήρθαν και τα αγριογούρουνα. Σύμφωνα με το NPR, η περιοχή του Lazio, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Ρώμη, έχει σοβαρό πρόβλημα υπερπληθυσμού αγριογούρουνων. Πολλά από αυτά κατηφορίζουν προς την πόλη σε αναζήτηση τροφής και μέχρι τώρα έχουν σημειωθεί 30 εμφανίσεις αγριογούρουνων στη Ρώμη.

 

 

Περιφέρεια, δήμος και κεντρική κυβέρνηση πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, σε μια προσπάθεια να δείξουν κι αυτοί ότι ο ρωμαϊκός πολιτισμός είχε ως πηγή έμπνευσης τον ελληνικό, και το πρόβλημα φαίνεται πως είναι τα σκουπίδια. Η οσμή των συσσωρευμένων σκουπιδιών είναι αυτή που τραβάει τα αγριογούρουνα να βγουν από το δάσος και γι’αυτό στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουν θεαθεί δίπλα σε κάποιον κάδο.

 

 

Από την πλευρά τους οι Ρωμαίοι ελπίζουν να τα βρουν κάποια στιγμή οι τοπικοί άρχοντες και η κυβέρνηση και να γίνει κάτι άμεσα με τα σκουπίδια και τα αγριογούρουνα γιατί πολλοί φοβούνται ότι θα κατέβουν κι άλλα αγριογούρουνα από τα βουνά και σίγουρα θα αρχίσουν να ψάχνουν κι άλλα εδέσματα εκτός από σκουπίδια, πιο εκλεκτά. Στην τελική ας φωνάξουν τον Οβελίξ όπως στο «Ο Αστερίξ Μονομάχος» να βοηθήσει στην κατάσταση. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved