Μήπως η μάνα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι Ελληνίδα

Μόνο έτσι θα εξηγούσαμε πως δεν θέλει ούτε τη νέα του κοπέλα για νύφη της.

Είσαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είσαι -πιθανότατα- ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με τα συμβόλαια να σου αποδίδουν εκατομμύρια, τις εμπορικές σου συμφωνίες να γεμίζουν ακόμη περισσότερο τον κουμπάρα και τα πόδια σου να ευθύνονται για μερικά από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει ποτέ.


Είσαι παράλληλα και μοντέλο, συμμετέχεις σε φιλανθρωπίες και γκαλά, σε ράβουν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας και, όπως διαγράφεται το μέλλον σου, προβλέπεται να πεθάνεις ζάμπλουτος κερδίζοντας μία θέση στο πάνθεο με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη Γη. Επίσης, αρέσει-δεν αρέσει σε κάποιους, κατάφερες να ρίξεις μέχρι και την Ιρίνα Σάικ, την στιγμή που όλοι οι άντρες στην υφήλιο θα παρακαλούσαν για μία στιγμή μαζί της. Το πρόβλημα σε αυτή την σχέση, δεν ήταν η κακή σου συμπεριφορά ή η τσιγκουνιά σου ή ότι δεν της έδινες σημασία. Ήταν η Ντολόρες Αβέιρο που κάθε βράδυ προσκυνούσε και προσευχόταν στη Σάντα Μαρία να μην μπλέξει ο γιόκας της με αυτή την δευτεράτζα που τα πετάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Που μάλλον την έπιαναν οι άλλες γυναίκες στη γειτονιά και της έλεγαν «Θα στο καταστρέψει αυτή το παιδί» και η γυναίκα πάθαινε εγκεφαλικά. Τα κατάφερε η θανάσιμη πεθερά και όπως γράφεται στα ξένα ενημερωτικά μέσα, θέλει να κάνει τα ίδια με τη νέα σύντροφο του γιου της, την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, που πιστεύει ότι το ενδιαφέρον για τον γιο της είναι καθαρά…οικονομικό.

Δεν λέμε πως καμία από τις φιλενάδες του δεν το έχουν σκεφτεί αυτό στο παρελθόν, αλλά η κυρά-Ντολόρες ίσως να υπερβάλλει λίγο. Γιατί ο γιόκας της δηλώνει ευτυχισμένος αλλά εκείνη πλησιάζει όλο και περισσότερο στην πιθανότητα να είναι Ελληνίδα. Ελληνίδα μάνα για την ακρίβεια. Εκείνη που ανησυχεί υπερβολικά για τις επιλογές του γιου της, που δεν βλέπει με καλό μάτι όλες εκείνες τις μοντέλες που τις θυμίζουν το Bachelor και που πετάει ατάκες του τύπου «Αυτή θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη», «Κάτσε να παντρευτείτε και θα σου πω εγώ μετά», «Θα σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι», «Προτιμάς εκείνη και όχι τη μανούλα» και το αθάνατο «Νάτο νάτο το σφύριγμα στην καρδιά πάλι με έπιασε!».

 

Δεν ξέρουμε κατά πόσο μαμάκιας ή όχι είναι ο Κριστιάνο και αν τα λέει κρυφά στο τηλέφωνο με τη μάνα του Μπράντλεϊ Κούπερ (άλλωστε πέρασε και από εκεί η Ιρίνα Σάικ), αλλά από την στιγμή που είναι μια χαρά και δεν έχει να ανησυχεί μην τον αποκληρώσει ή φωνάξει κανένα θείο να γίνει βεντέτα με το σόι της Τζορτζίνας, μπορούν να τα πάνε μια χαρά στο Μάντσεστερ και να μην δώσουν αναφορά σε κανένα. Κριστιάνο πάτα πόδι και μην δώσεις διεύθυνσης γιατί θα σου έρχεται στην πόρτα με ταψί πάεγια.

Οι υπόλοιποι την έχουμε κάτσει γενικώς. Όπου να ‘ναι θα πέσει και τηλέφωνο για το αν έχουμε πάρει ζακέτα.