Όταν ο Daniel Craig έσπασε τη μύτη του Dave Bautista κι έφυγε τρέχοντας

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, ειδικά αν έχεις απέναντί σου τον Dave Bautista.

Σίγουρα το Spectre παίζει χαμηλά στις αξιολογήσεις ανάμεσα στις 5 ταινίες που γύρισε ο Daniel Craig ως James Bond, αλλά δεν έχει μερικές κλασικές στιγμές όπως η κλωτσοπατινάδα στο τρένο, μια σκηνή που έχουμε δει σε αρκετά Bond films σαν σύνδεση με τα παλιά κατασκοπευτικά διηγήματα. Για το Spectre, η σκηνή έχει την απαραίτητη προσαρμογή σε μια σύγχρονη ταινία δράσης και το δίδυμο των Bautista-Craig δεν αργεί να κάνει έναν ολόκληρο συρμό να μοιάζει με το Κηφισιά-Πειραιάς σε ώρα αιχμής. 

 

 

Ο Daniel Craig εμφανίστηκε στο The Graham Norton Show και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα γυρίσματα αυτής της σκηνής τα οποία ήταν όντως τρομακτικά για τον απερχόμενο James Bond. Στην προσπάθειά του να γίνει όσο πιο πειστική γίνεται η ερμηνεία του, ο Craig έριξε μια δυνατή στον Bautista που κατάφερε να του σπάσει τη μύτη. Και τι θα έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος με στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης; Θα το έβαζε στα πόδια.

 

 

Ο Bautista εκτός από πρωταθλητής WWE, ρίχνει ενάμισι κεφάλι και 20 κιλά στον Craig και όπως είπε και ο ίδιος ο Craig, έχει τη φάτσα ανθρώπου που δεν θέλεις να εκνευρίσεις. Ενστικτωδώς ο Craig απομακρύνθηκε φοβούμενος αντίποινα. Αν και μάλλον αυτός είχε πάρει εκδίκηση. 

Στα γυρίσματα των σκηνών δράσης του Spectre, η όσο πιο αληθοφανής αναπαράσταση ήταν το μεγάλο ζητούμενο και όταν ζήτησαν από τον Bautista να γίνει πιο βίαιος απέναντι στον Craig υπάκουσε και του έσπασε το γόνατο. Για την υπόλοιπη σκηνή ο Craig αναγκάστηκε να φορέσει νάρθηκα, αλλά κατάφερε να σπάσει τη μύτη του Bautista. 

 

 

Η πείρα του WWE μίλησε και μόνο τσαντσισμένος δεν ένιωσε ο Bautista. Ξέρει πολύ καλά ότι τέτοια περιστατικά είναι πάντα μέσα στη δουλειά και έβαλε τη μύτη στη θέση της μόνος του με μια απλή κίνηση χωρίς καμία ιατρική βοήθεια. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved