Οι πιο δημοφιλείς σειρές στην μέχρι τώρα ιστορία του Netflix

To Squid Game πάει να σπάσει το ρεκόρ του Bridgeton.

Το Netflix έχει πλέον την κυριαρχία στον χώρο της ψυχαγωγίας μας. οι πιο δημοφιλείς σειρές κάνουν πάταγο στην οθόνη του σπιτιού μας και εμείς απλά δεν γίνεται να μην βάλουμε κάθε βράδυ μία σειρά να δούμε από τη διάσημη πλατφόρμα.

 

Ποιες είναι οι κορυφαίες σειρές του Netflix;

Συγκεκριμένα, μέσα από το Code conference και τον co-CEO και επικεφαλής περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos, κυκλοφόρησαν με επίσημα δεδομένα τα νούμερα θέασης των 10 κορυφαίων σειρών και ταινιών στην ιστορία της υπηρεσίας μέχρι και σήμερα.

 

 
 

Που οφείλεται η επιτυχία του Netflix;

Η αναγκαστική παραμονή μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας στο σπίτι της λόγω της πανδημίας ωφέλησε το Netflix, το οποίο ξεκίνησε το 2021 έχοντας φθάσει τους 203,7 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, αυξάνοντας τον αριθμό τους το 2020 περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά από το 2007 που το ίδιο εγκαινίασε το νέο πεδίο του streaming.

Εδώ θα βρεις μερικές από τις πιο διάσημες σειρές του Netflix:

 

 

Σε μια σπάνια για το Netflix κίνηση και σε σχέση με το τι δεδομένα και νούμερα μοιράζεται δημόσια, πήραμε πρόσφατα μέσα από το Variety.

 

 
 

Αυτή η εντυπωσιακή αύξηση συνέβη πέρυσι παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό (Disney+. Apple, HBO κ.α.) και την άνοδο των συνδρομητικών τιμών του. Το 83% των νέων συνδρομητών του 2020 προήλθε από χώρες εκτός ΗΠΑ και Καναδά, με το 41% από την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ποιες είναι όμως τελικά οι πιο δημοφιλείς σειρές σε όλη την ιστορία του Netflix;

Δες εδώ μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved