Το Κωσταντίνου και Ελένης έσπασε άλλο ένα ρεκόρ

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις αυτή η σειρά έχει γραφτεί στα αρχεία των ρεκόρ.

H σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης μπήκε στο ρεκόρ Guinness όσι κι αν αυτό σου ακούγεται απίστευτο. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά που σπάει ένα τόσο μεγάλο ρεκόρ.

Η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο προβεβλημένες και αγαπημένες στην τηλεόραση για το Ελληνικό κοινό.  Πλέον μπήκε και επίσημα στα ρεκόρ Guinness. Αυτό έχει τώρα να το λέει. Ποιος δεν έχει δει αυτή τη σειρά, ποιος Έλληνας που έχει τηλεόραση δεν έχει παρακολουθήσει τις περιπέτειες του τρελού αυτού διδύμου;

 

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως στο τραπέζι είχε πέσει η πρόταση να γίνει σίκουελ σε μια από τις τρεις σειρές: Οι Μεν και Δεν, Το Καφέ της Χαράς, Κωνσταντίνου και Ελένης.

 

 
 

Αυτό αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας πρόσφατα. Όπως ανέφερε συμπλήρωσε 22 συνεχόμενα χρόνια που προβάλλεται ασταμάτητα στην Ελληνική τηλεόραση και αυτό την τοποθέτησε στα σχετικά ρεκόρ.

 

 
 

Μάλιστα στην αρχή ο ίδιος ο ηθοποιός μαζί με την Ελένη Ράντου είχαν ενστάσεις για το πως θα επηρέαζε την εικόνα τους όλο αυτό.

Εν τέλει αποδέχτηκαν την απήχηση και την επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς, εστιάζοντας μόνο στα θετικά. Μα πως αλλιώς θα γινόταν; Είναι η σειρά που τους έκανε τόσο διάσημους στην Ελλάδα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved