Ξέρουμε ποιος δεν θα είναι ο επόμενος James Bond

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Daniel Craig πήρε έμμεσα θέση για τον διάδοχό του αποκλείοντας ένα πολύ συγκεκριμένο όνομα.

Το ποιος θα είναι ο επόμενος 007 συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού και των δημοσιογράφων και όσοι συντελεστές του No Time to Die δίνουν συνεντεύξεις με αφορμή την πρεμιέρα δέχονται ασφυκτικές πιέσεις για να δώσουν τα δικά τους προγνωστικά και τις προτάσεις για το ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Daniel Craig.

Τα φαβορί συνεχίζουν να είναι οι Tom Hardy, Idris Elba και Rege-Jean Page με διάφορους άλλους να ακολουθούν. Και επειδή δεν θα μπορούσαν να πάρουν εύκολα μια δήλωση προτίμησης από τον Daniel Craig, το έπαιξαν δια της ατόπου απαγωγής. Στην εκπομπή Lorraine του ITV τον κάλεσαν να σχολιάσει μια δήλωση του Hugh Jackman ο οποίος τον παρότρυνε να απολαύσει όσο μπορεί τις τελευταίες του στιγμές σαν James Bond. 

 

 

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η ερώτηση, ο Craig το ξέκοψε ευθέως, ο Hugh Jackman δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ο επόμενος Bond, μόνο πάνω από το πτώμα του Daniel Craig θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.  

Προφανώς δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ των αντρών, το αντίθετο είναι πάρα πολύ φίλοι. Μάλιστα ο Jackman τον στήριξε σε πολλές δύσκολες περιστάσεις τα τελευταία 15 χρόνια που ο Craig ήταν ο 007 με αποκορύφωμα τις τελευταίες δηλώσεις για τη δύσκολη μετάβαση μετά την «αποστρατεία» 

 

 

Ο ίδιος ο Jackman ανέβασε στο twitter το «πετσόκομμα» από τον φίλο του πενθώντας για τη χαμένη ευκαιρία να γίνει ο επόμενος πράκτορας στην υπηρεσία του Στέμματος. 

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε εκτενώς στο του συγκινητικό του αντίο στους συντελεστές του James Bond με τους οποίους ήταν σχεδόν οικογένεια αυτά τα 15 χρόνια και στον μεγάλο αυτό κύκλο που κλείνει με το No Time to Die. Ίσως να μην ήταν πολύ διαφωτιστικός για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος Bond, όμως με τον αποκλεισμό του Hugh Jackman κάναμε μια μικρή πρόοδο.   

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved