Μεθυσμένος που τον έψαχναν συμμετείχε στις έρευνες και βοήθησε στο να βρεθεί

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν έχει γράψει τους στίχους του «Μου το'χα πει» των Tsopana Rave.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 50χρονου Beyhan Mutlu από το Inegöl της Τουρκίας μετά από μερικά ποτηράκια αλκοόλ παραπάνω. Σύμφωνα με τους φίλους του, σηκώθηκε κάποια στιγμή από το τραπέζι και κατευθύνθηκε προς το δάσος, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. 

 

 

Οι φίλοι του ανησύχησαν, δεδομένης και της κατάστασής του, και ειδοποίησαν τις αρχές οι οποίες κατά το δημοσιογραφικό κλισέ, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στο πυκνό δάσος. Πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν από την Bursa και μαζί με τους κατοίκους της περιοχής έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το δάσος.

 

 

Σε ένα από τα μικτά κλιμάκια διασωστών και κατοίκων βρέθηκε και ο Mutlu για να βοηθήσει χωρίς να σκεφτεί να ρωτήσει ποιον ψάχνουν μιας και η ρακή υπέρίσχυε των λογικών αποριών. Σε κάποια φάση τους ρώτησε ποιον ψάχνουν και όταν του είπαν το όνομά του τους αποκάλυψε την ταυτότητά του.

 

 

Δεν έγινε γνωστό το πώς ακριβώς χάθηκε στο δάσος ο Mutlu, ούτε γιατί δεν πήρε χαμπάρι ότι τον έψαχναν οι φίλοι του, αλλά εικάζουμε ότι είχε γίνει μπαούλο στα ξίδια και είχε χάσει κινητά, πορτοφόλια κλπ. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved