O Daniel Craig γύρισε την πιο δύσκολη σκηνή του ως James Bond με σπασμένο πόδι

Στο τελευταίο του Bond film ξεπέρασε τα όριά του και μπήκε εντελώς στο πετσί του ρόλου του 007.

Καθώς το No Time to Die ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του, μπαίνουν οι τίτλοι τέλους της θητείας του Daniel Craig ως James Bond και ξεκινάει η αποτίμηση αυτών των 15 ετών στον ρόλο. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ Being James Bond μίλησε για πολλά, όμως εστίασε στην πιο δύσκολη «αποστολή» που είχε σαν 007. 

 

 

Στην εναρκτήρια σκηνή του Spectre βλέπουμε τον Daniel Craig σε μια καταιγιστική σκηνή να τρέχει πάνω σε κτίρια στην Πόλη του Μεξικού σε ύψος 50 μέτρων. Ήταν μια πραγματικά επικίνδυνη σκηνή κατά την οποία τραυματίστηκε κι έσπασε το πόδι του. Ο πόνος ήταν αφόρητος και η συνέχεια των γυρισμάτων τέθηκε σε υπαρξιακό κίνδυνο. 

 

 

Υπό κανονικές συνθήκες ο Craig θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο και να απέχει από τα γυρίσματα για 9 μήνες. Όμως το έπαιξε τελείως Bond και συνέχισε με βιονικό νάρθηκα. Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα με σπασμένο πόδι και αφόρητους πόνους. Σε πολλές από τις σκηνές μετά βίας μπορούσε να κρατηθεί όρθιος, πόσο μάλλον να τρέξει ή να γυρίσει κάποια πιο απαιτητική σκηνή. 

 

 

Μόνο αφότου τελείωσαν τα γυρίσματα του Spectre μπήκε τελικά στο χειρουργείο. Χωρίς να ξέρει ακριβώς τι βλάβη που προκάλεσε στο πόδι του λόγω της επιβάρυνσης από τα γυρίσματα, ήταν η πρώτη φορά που πίστεψε πως δεν θα μπορέσει να υποδυθεί στο μέλλον τον James Bond και πάλι.

Για καλή του τύχη, και καλή μας, το πόδι του δεν υπέστη μεγαλύτερη ζημιά. Μετά από 2 βδομάδες μπορούσε και πάλι να περπατήσει και μετά από 10 ήταν εντελώς καλά σε φυσική κατάσταση 007.    

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved