The Sandman: Dream και darkness στο πρώτο τρέιλερ

Μια δυνατή πρώτη εικόνα για τον κολλητό του Lucifer που έρχεται σύντομα στο Netflix.

Μπορεί ο Lucifer να έφτασε επιτέλους στο τέλος του, ωστόσο το Netflix δεν είναι έτοιμο να αποχαιρετίσει το σύμπαν της Vertigo Comics και σύντομα θα μας γνωρίσει τον Dream. Ή αλλιώς τον Sandman.

 

 

Ποιος είναι ο Sandman;

Πολλοί μπορεί να μην τον θυμούνται, αλλά όσοι τον γνωρίζουν δεν τον έχουν απλά σε εκτίμηση. Είναι πορωμένοι μαζί του. H Vertigo Comics το 1989 επιχείρησε να δώσει έναν νέο πιο σκοτεινό ορίζοντα στους κόμικ φανς και κανείς δεν πίστευε το πόσο μεγάλη επιτυχία θα είχε η νέα της πορεία μακριά από κλασικούς σούπερ ήρωες, όπως ο Batman ή ο Superman. Για όσους θεωρούσαν ότι τα ουράνια πλάσματα δεν μπορούν να γίνουν επιτυχία μάλλον αλλαξοπίστησαν μπροστά στην επιτυχία του «The Sandman».

 

 

Ο Sandman ή αλλιώς Dream όπως έγινε γνωστός στο συγκεκριμένο κόμικ (στην Ελλάδα έγινε ως Μορφέας), είναι ο δυνάστης των ονείρων, μια ανώτερη δύναμη που πηγαινόερχεται μεταξύ του αυθεντικού κόσμου αλλά και της δικής του πραγματικότητας.

Στη «χώρα» των σκιών υπάρχουν πολλές προσωποποιήσεις δυνάμεων, όπως η Θάνατος, η Απελπισία ή η Επιθυμία, αλλά παράλληλα με τον βασικό ήρωα, γεννήθηκαν πολλά spin-offs που «λύγισαν» τον κόσμο λόγω των φοβερών χαρακτήρων που είχε γύρω του.

Πιο γνωστός από όλους τους φίλους του Dream, είναι ο Lucifer που γνωρίσαμε στην ομώνυμη σειρά του Netflix.

Βέβαια αναθεματίσαμε που δεν θα τον υποδυθεί ο Tom Ellis.

 

Τι θα δούμε στη σειρά The Sandman;

Το story έχει ως αφετηρία το 1916, ωστόσο τα γεγονότα της σειράς εστιάζουν στο 1988. Με κάποιο τρόπο θα φτάσουμε στο σήμερα, ωστόσο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την πορεία της ιστορίας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και ο Lucifer στη σειρά πήρε διαφορετική πορεία από αυτή που έχει στα κόμικ.

Ο Tom Sturridge να αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο και υπόσχεται σκοτεινές νύχτες μπροστά στον καναπέ μας:

 

 

O δημιουργός Neil Gaiman και ο David S. Goyer (Terminator: Dark Fate) θα είναι παραγωγοί, σε συνεργασία των DC Entertainment, Warner TV και Netflix, ενώ από πίσω βρίσκεται ο σεναριογράφος του Wonder WomanAllan Heinberg.

Όπως και να έχει ο Sandman, που τόσα χρόνια ακούμε και δεν βλέπουμε, επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά και ετοιμάζεται να έρθει στην μικρή οθόνη μας με δύο τουλάχιστον σεζόν στο Netflix. Το πρώτο τρέιλερ μπορεί να μην μας αποκαλύπτει πολλά, ωστόσο μας δείχνει μια πρώτη γεύση του τι εστί Dream:

 

The Sandman Trailer


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved