Σε άλλα νέα οι πιλότοι δεν πρέπει να τρώνε το ίδιο φαγητό και υπάρχει λόγος

Λίγο ακραίο, αλλά σωτήριο σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.

Οι πτήσεις από πάντα ήταν κάτι το αρκετά περίπλοκο, κάτι που μας κάνει όλους λίγο να τρομάζουμε και να φοβόμαστε.

Το αεροπλάνο αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα μέσα μεταφοράς και ποιος μπορεί να αρνηθεί την ευκολία που έχει επιφέρει στον άνθρωπο, καθώς μπορεί να ταξιδέψει από άκρη σε άκρη της γης, μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Η κάθε πτήση όμως έχει τα δικά της θέματα και τις δικές της ιδιαιτερότητες.

 

 

Ειδικά τώρα που οι τιμές των εισιτηρίων έχουν πέσει, ακόμα περισσότερος κόσμος μετακινείται με αυτό. Από την άλλη υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σε μία πτήση που πρέπει να ξέρουμε και να είμαστε ενημερωμένοι.

 

 
 

Οι πιλότοι καταναλώνουν το δικό τους φαγητό που ετοιμάζεται ειδικά για εκείνους, προκειμένου να περιορίσουν την περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης. Είναι μία περίπτωση που σίγουρα πρέπει να αποκλείσουν οι εταιρίες.

 

 
 

Την ίδια ώρα ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης τρώνε συνήθως διαφορετικά γεύματα για να μην νοσήσουν και οι δύο υπό τον φόβο των τροφικών δηλητηριάσεων. Αυτό είναι κάτι καθαρά πρακτικό και γίνεται για λόγους ασφαλείας.

Δες εδώ γιατί οι πιλότοι τρώνε διαφορετικό φαγητό: 

 

 

Πάρα πολλά άρθρα έχουν γραφτεί για το τι μπορεί να συμβεί στον οργανισμό μας όταν ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο. Σίγουρα όμως ο κίνδυνος μίας τροφικής δηλητηρίασης έχει περισσότερο αντίκτυπο στους πιλότους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved