Σε τι αριθμό έχει σταματήσει το Kill Count μετά από 24 ταινίες;

Τη στιγμή που το «No Time to Die» μετράει λιγότερο από βδομάδα για να βγει στις αίθουσες (30 Σεπτεμβρίου) όλοι μας ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο «αντίο» του Daniel Craig από το σμόκιν του 007.

Εκεί που όλους μας έχει φάει η αγωνία για το αν το franchise θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Bond ως κεντρικό πρόσωπο ή απλά θα γίνει αλλαγή σκυτάλης στη θέση του 007.

 

Ο Κώστας Βαϊμάκης αναρωτιέται πώς θα είναι η ζωή χωρίς τον James Bond;

Αφού λοιπόν μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα, ένα βίντεο κυκλοφορεί με αποσπάσματα από τις 24 ταινίες του James Bond (το Never Say Never Again δεν χρεώνεται στο franchise) όπου ο αγαπημένος μας μυστικός πράκτορας απεικονίζεται την ώρα της δράσης και δικαιολογεί το λόγο που είναι το πιο ακριβό όπλο της Αυτού Μεγαλειότητος.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι πάντα είχαμε μια απορία για το πόσα άτομα έχουν «αποχαιρετήσει» τα εγκόσμια όταν αναμετρήθηκαν με τον James Bond και αυτό το βίντεο ξεκινάει την καταμέτρηση, μετρώντας ξεχωριστά τον κάθε φόνο. Με τόσα θύματα είναι και επίσημα ο πιο «αιμοβόρος» πρωταγωνιστής ταινιών, ακόμα και από τον Topper Harley του Charlie Sheen στο «Hot Shots! 2».

 

 
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved