O Daniel Craig έγινε τιμητικά πλωτάρχης στο Βασιλικό Βρετανικό Ναυτικό

Μπορεί να τελειώνει ο καιρός του σαν 007, τελειώνει όμως με πραγματικές αξιώσεις.

Ποιος δεν έχει μάθει για τα νέα του James Bond; Ναι μπορεί ο Daniel Craig να παρατάει τον μεγάλο πράκτορα από την άλλη όμως το Βρετανικό ναυτικό του κάνει την τιμή και του δίνει τον βαθμό του Commander.  

Ο ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του ως πράκτορας 007 το 2006, με το Casino Royale, και σήμερα, πέντε ταινίες μετά, θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους πιο πετυχημένος James Bond που εμφανίστηκαν ποτέ στον κινηματογράφο.

 

 

Το «No Time To Die» είναι η τελευταία ταινία στην οποία ο 53χρονος υποδύεται τον Βρετανό πράκτορα. Η παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του James θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό Bond στο Twitter.

 

 
 

Για κάποιο λόγο που μόνο εκείνοι ξέρουν φυσικά, έδωσαν στον ηθοποιό τον βαθμό του Honorary Commander, έτσι για να μην μείνει παραπονεμένος που φεύγει από τα πλατό του 007.

Ο ίδιος δήλωσε μέσω της σελίδας του James Bond πως είναι χαρούμενος που πήρε αυτή την τιμή από το Πολεμικό ναυτικό και θα είναι τιμή του να βοηθήσει τις οικογένειες που τα μέλη τους πολέμησαν για την πατρίδα.

 

 
 

Μέχρι όμως ο ίδιος ο Craig να κάνει το καλό για την πατρίδα του μέσω της φιλανθρωπίας, εμείς περιμένουμε πως και πώς να δούμε το No Time To Die Που βγαίνει στις αίθουσες τον Νοέμβρη.

Δες εδώ φωτογραφίες από την τιμητική βράβευση του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved