To Tiger King 2 υπόσχεται να μας αφήσει και πάλι άφωνους

 Ο Tiger King δεν τελείωσε, ζήτω ο Tiger King 2!

Ποιος δεν θυμάται αυτό το τρομερό ντοκιμαντέρ; Όταν το είδαμε για πρώτη φορά πραγματικά είχαμε μείνει αγάλματα. Το Tiger King 2 επίσημα έρχεται στο Netflix. Το δίκτυο έκανε την ανακοίνωση του σχετικά με την συνέχεια της σειράς που είχε σοκάρει. Τώρα πάμε για τον δεύτερο γύρο.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει:

"Κάποια στιγμή εντός του 2021. Όλοι έχουν κολλήσει στο σπίτι επειδή ακόμα μαίνεται η παράλλαξη Δέλτα της COVID-19. Έχοντας βαρεθεί και χωρίς να έχεις τίποτα να κάνεις -μαζί με εκατομμύρια ακόμη κόσμο- ανοίγεις το Netflix και βλέπεις τον 2ο κύκλο του Tiger King που μόλις ανακοινώθηκε και εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στην παράξενη ιστορία του Joe Exotic."

 

 

Φαίνεται πως οι σειρές ντοκιμαντέρ είναι ένα δυνατό χαρτί για το Netflix και ο Joe Exotic θα έρθει ξανά στο προσκήνιο. Ο άνθρωπος πουλάει πώς να το κάνουμε. Απορώ που βρήκανε το ύπολοιπο footage.

 

Η συνέχεια της σειράς θα δει την επιστροφή των Eric Goode και Rebecca Chaiklin σε θέση σκηνοθέτη. Το Tiger King συγκλόνισε, συντάραξε και συνεπήρε όσους το παρακολούθησαν και έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα ντοκιμαντέρ στην ιστορία του Netflix.

 

 
 

Μάλιστα οι μηχανές φαίνεται να έχουν πάρει μπρος για τα καλά καθώς το δίκτυο ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα της 2ης σεζόν θα γίνει μέσα στο 2021. Μέσα στη χρονιά θα έχουμε το νέο ντοκιμαντέρ.

Τώρα και επίσημα θα μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας του ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου και κατάδικου, Joe Exotic καθώς το Tiger King 2 είναι γεγονός, όπως ανακοίνωσε ο streaming κολοσσός μέσα από ένα trailer για τις επερχόμενες κυκλοφορίες ντοκιμαντέρ του.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ντοκιμαντέρ;

Δες εδώ στιγμές από το Tiger King:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved