Αυτός ο Ινδός κουρέας κυκλοφορεί με μία Rolls Royce κι άλλα 400 luxury cars

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα true.

Κανείς δεν έχει ιδέα πως είναι να είσαι φτωχός στην Ινδία. Καλύτερα να μην το πιάσουμε αυτό το πονεμένο ζήτημα γιατί μάλλον δεν έχει λύση ούτε και τελειωμό. Σίγουρα όμως όταν κάποιος φτωχός άνθρωπος στην Ινδία ξαφνικά γίνεται δισεκατομμυριούχος τότε τα πράγματα σηκώνουν ανάλυση.

Αυτή είναι η σπάνια περίπτωση του κουρέα Ramesh Babu ο οποίος μετά από σκληρή δουλειά έγινε πλούσιος σε μία χώρα που οι φτωχοί είναι ατελείωτοι.

Ο ίδιος ο Ramesh Babu έχει στην κατοχή του και συγκεκριμένα στο γκαράζ του πολλά αυτοκίνητα πολυτελείας ή luxury cars όπως τα λένε στο εξωτερικό, τόσα πολλά που έχει γεμίσει η αυλή του στην κυριολεξία. Η αλήθεια είναι πως σίγουρα σου μένει κάποιο κόμπλεξ κατωτερότητας έτσι; Μετά από τόση φτώχεια λογικό είναι…

 

 
 

Ποια είναι όμως η ιστορία αυτού του ανθρώπου; Μα είναι ακριβώς σαν ταινία του Bollywood. Ο μικρός 7χρονος τότε Babu έμεινε ορφανός από τον πατέρα του ο οποίος είχει ένα μικρό μπαρμπέρικο στο Bangalore. Φυσικά ο μπαμπάς του, βιοπαλαιστής μία ζωή, δεν του άφησε τίποτα στην άκρη, κανέναν κομπόδεμα που λέμε κι εμείς εδώ στην Ελλάδα.

Ο Babu έκανε πολλές δουλειές για να στηρίξει την οικογένεια του και μάλιστα από την τρυφερή ηλικία των 13. Όμως το turning point της ζωής του τελικά ήταν όταν αποφάσισε να γυρίσει στις ρίζες του και να ασχοληθεί με το μπερμπέρικο του μπαμπά του. Έκανε μία σημαντική ανακαίνιση και μετά το ονόμασε Inner Space. Αμέσως το μέρος έγινε κάτι σαν μόδα για όλους τους πελάτες του εμπορικού κέντρου μέσα στο οποίο βρισκόταν το κουρείο.

 

 
 

Τότε ήταν που αγόρασε το πρώτο του αυτοκίνητο πολυτελείας και άρχισε σιγά σιγά να χτίζει τον στόλο του. Έτσι παράτησε ξανά το κουρείο κι άνοιξε ένα γραφείο ενοικιάσεως πολυτελών αυτοκινήτων.

Για τριάντα χρόνια ο Babu μάζευε πολύ ακριβά αυτοκίνητα και τώρα έχει μία εταιρία μεγαθήριο με το όνομα Ramesh owns Ramesh Tours and Travels. Έτσι απέκτησε την περιουσία του που στην Ινδία θεωρείται γιγαντιαία.

Δες εδώ ποιος είναι ο Babu:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved