Πώς ένας αυτοδίδαχτος YouTube martial artist έγινε ένας επαγγελματίας Marvel Supervillain

Κι όμως ο τύπος τα κατάφερε κι έγινε ο Death Dealer στο "Shang Chi and the Legend of the Ten Rings".

Δεν τα ακούμε αυτά και κάθε μέρα έτσι δεν είναι; Ο άνθρωπος από YouTuber έγινε ένα είδωλο σε κανονικές ταινίες της Marvel. Ένας σούπερ κακός εν μία νυκτί. Τώρα και σχεδόν δέκα χρόνια ο Andy Le ανεβάζει βίντεο στο ίντερνετ μαζί με τον αδερφό του Brian Le, Daniel Ma και άλλους συνεργάτες. Το κανάλι του στο YouTube έγινε αρκετά γνωστό με αυτά τα βίντεο.

 

 
 

Χωρίς να έχει καμία επίσημη εκπαίδευση ο Andy Le έχει δείξει τεράστιες ικανότητες στις πολεμικές τέχνες και στην επίδειξη τους. Άσος στην χορογραφία, δεν μπορεί να σταματήσει να κάνει τούμπες και να πέφτει πάνω σε τραπέζια, να κλωτσάει και να ρίχνει γροθιές στον αέρα. Αυτό βέβαια τελικά του βγήκε σε καλό.

 

Δέκα χρόνια σκληρής δουλειάς μαζί με τον αδερφό του στο YouTube έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα και πολλά χρήματα. Πλέον θεωρείται ένας από τους πιο καλούς performer στα martial arts στον κόσμο. 

Το κανάλι του μάζεψε εκατομμύρια θαυμαστές και Likes και κάπου εκεί το μυρίστηκε και η Marvel. Ακούγεται ενδιαφέρον έτσι δεν είναι;

 

 
 

Πρώτος τον ανακάλυψε ο stuntman Brad Allan, διάσημος για τις ταινίες του με τον Jackie Chan. Όταν άρχισαν τα γυρίσματα για την ταινία της Marvel Shang-Chi  τότε ο ίδιος ο Brad Allan του έκανε την πρόταση να παίξει τον ρόλο του Death Dealer.

Μια χαρά του έκατσε πάντως έτσι δεν είναι; Κι όλα αυτά από ένα κανάλι στο YouTube.

Δες εδώ ποιος είναι ο Death Dealer:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved