Δείτε την εντυπωσιακή έπαυλη του Tommy Hilfiger στο Connecticut

Αν έχετε και 21 εκατομμύρια πρόχειρα, μπορεί να γίνει δική σας καθώς της έχει βάλει πωλητήριο.

Δεν περιμέναμε να δούμε την έπαυλη του Tommy Hilfiger για να επιβεβαιώσουμε το γούστο του, μας αρκούν και τα polo μπλουζάκια του που μας κρατούν κι εμάς κομψούς. Όμως τα σπίτια του έχουν το κάτι παραπάνω και αυτό δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της οικονομικής του επιφάνειας. Άλλωστε έχουμε δει πάμπολα οικιστικά τερατουργήματα στο Hollywood, απόδειξη του ότι το στυλ και η αισθητική δεν αγοράζονται πάντα.

 

 

Αυτή τη φορά δεν θα δούμε το ξακουστό ρετιρέ του στο Central Park που έχει γίνει γνωστό επειδή κάποτε φιλοξένησε τους Rolling Stones, τους Beatles και τη Marilyn Monroe, αλλά την λίγο πιο ήσυχη οικία του στο Greenwich στη βορειοανατολική ακτή. Πρόκειται για μια τριώροφη κατασκευή με συνολική επιφάνεια 1300 τμ και όπως είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς, έχει αρκετές ανέσεις.

 

 

Τα 16 υπνοδωμάτια με τα αντίστοιχα μπάνια είναι το λιγότερο μιας και η έπαυλη έχει χτιστεί περισσότερο με τη λογική του resort. Αυτό σημαίνει ότι στο επίκεντρο το κτίσματος βρίσκεται η ηλιόλουστη κρεβατοκάμαρα με το ενσωματωμένο spa. Η ενασχόληση του ιδιοκτήτη με τον κόσμο της μόδας σημαίνει ότι έχει ικανό αριθμό dressing rooms και walkin closets και οι παροχές δεν σταματούν εδώ.

Στους χώρους της έπαυλης θα βρείτε κελάρι με κρασιά, πισίνα με χώρο υποστήριξης δίπλα σε αυτή, γήπεδο τένις και μια τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 καλεσμένους.

 

 

Τώρα αν κάποιος θελήσει να μείνει και μετά το δείπνο, μπορεί κάλλιστα χωρίς να κάνει χρήση των 16 υπνοδωματίων. Εκτός από τον ξενώνα των 4 υπνοδωματίων, μέσα στο κτήμα υπάρχουν δύο αγροικίες, μία με 3 υπνοδωμάτια και μία με 2. 

Στην αγγελία ακόμα αναφέρεται πως η ενσωματωμένη αίθουσα σινεμά δεν είναι ένα ακόμα home cinema, αλλά μια κανονική αίθουσα υπό κλίμακα με επαγγελματικό εξοπλισμό. Το ίδιο συμβαίνει και στους υπόλοιπους χώρους αναψυχής όπως το game room.  

  

        



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved