O Mountain του Game Of Thrones βγάζει το πρώτο του νοκ άουτ στο ρινγκ
Ούτε που ίδρωσε ο Sir Gregor.
 

Μπορεί ο Ισλανδός ηθοποιός Hafþór Júlíus Björnsson που έγινε γνωστός ως “Βουνό” στην επιτυχημένη σειρά Game of Thrones να έχασε 50 ολόκληρα κιλά από την άλλη όμως τώρα μπαίνει στο ρινγκ και ανατρέπει τα δεδομένα. Ποιος το περίμενε πως εκτός από ηθοποιός το Βουνό θα ήταν κι ένας πολύ καλός μποξέρ; Περίεργα πράγματα κι όμως αληθινά.

 

 

Ο εντυπωσιακά ψηλός (2.06 μέτρα), γυμνασμένος και ογκώδης άνδρας πλέον είναι επαγγελματίας boxer. Έριξε με την πρώτη κάτω τον αντίπαλο του σε έναν επαγγελματικό αγώνα μποξ που διοργάνωσε η Core Sports Fight Night στο Ντουμπάι.

 

 
 

Ο Devon Larratt έπεσε ξερός στον πρώτο γύρο, δεν είναι εύκολο να σταθείς απέναντι στο Βουνό σε καμία περίπτωση έτσι; Οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως το Βουνό έχει πλέον και ταλέντο στο ξύλο μέσα στο ρινγκ εκτός από την κάμερα.

 

 
 

Ο ίδιος όμως λέει πως ο αντίπαλος του δηλαδή ο Devon Larratt είναι μεγάλος αθλητής και αγωνίστηκε με ψυχή. Από την άλλη όμως έπεσε ξερός στον πρώτο γύρο έτσι; Τι να πει κανείς για αυτό το θηρίο το Βουνό; Πολυτάλαντος πράγματι.

Δες εδώ φωτογραφίες από την καριέρα του σαν boxer:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved