Αυτές είναι οι απαιτήσεις του Christopher Nolan για τη νέα του ταινία

Αλλάζοντας στούντιο, η Universal τον δέχεται με ανοιχτές αγκάλες.

Τα νέα είναι πως ο Nolan μπορεί να μην έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για τη νέα του ταινία, σίγουρα όμως έκανε γνωστή τη λίστα των απαιτήσεων του προς το νέο του στούντιο που δεν είναι άλλο από την Universal.

Η σχέση του με την Warner Bros είχε κρατήσει πολλά χρόνια, πλέον όμως και μετά από την εποχή του κορονοϊού κι όλο αυτό το ξεπούλημα των στούντιο στα μεγάλα streaming services, όλα έχουν αλλάξει.

 

  

Ο διάσημος σκηνοθέτης αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία του μαζί τους όταν διαπίστωσε πως είχαν ξεπουλήσει μέσα σε μία νύχτα όλα τα δικαιώματα του Tenet στο HBO Max.

«Αυτό ήταν μία εντελώς αψυχολόγητη κίνηση, κάτι που με έκανε να θέλω να φύγω τρέχοντας» είπε ο ίδιος ο Nolan.

 

 
 

Με την άφιξη του Nolan στην Universal ο ίδιος παρέδωσε μία λίστα απαιτήσεων του από το στούντιο. Μπορεί να ακούγεται κάπως παράξενο αλλά εδώ μιλάμε για τον μεγαλύτερο και πιο διάσημο εν ζωή σκηνοθέτη του κόσμου.

Η αλήθεια πως η νέα συμφωνία του Nolan με την Universal δεν ήταν καν διαπραγματεύσιμη. Στ’ αλήθεια ο Nolan είναι το πραγματικό αφεντικό μιας και στην ουσία τους κάνει χάρη που θα γυρίσει μαζί τους τη νέα του ταινία.

 

 
 

Λέγεται πως η νέα του ταινία θα έχει σχέση με την πρώτη πυρηνική βόμβα και τον εμπνευστή της τον Robert Oppenheimer. Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Μέχρι τότε ας ρίξουμε μία ματιά στη διάσημη αυτή λίστα του Nolan.

Δες εδώ την διάσημη λίστα του Nolan που ζήτησε από την Universal: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved