Αν δεν αντέχεις το spoiler, είμαστε εδώ για να στο αποκαλύψουμε.

Το ότι ο Venom θα αναμετρηθεί με τον Carnage στην ταινία Venom 2: Let There Be Carnage είναι ένα γεγονός που δεν χρειαζόταν να στο πούμε για να το μαντέψεις. Άλλωστε τα τελευταία clips, μας έδωσαν και αρκετά σκηνικά από τις μάχες των Tom Hardy και Woody Harrelson, επομένως δεν πρόκειται για κάτι που δεν ξέρεις.

Αυτό όμως που δεν θα έπρεπε να ξέρεις –τουλάχιστον μέχρι την ταινία – είναι η αποκάλυψη του Post Credit Scene που δείχνει ποια θα είναι η συνέχεια του Venom. Αν θες να σου χαλάσουμε την έκπληξη και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι την προβολή της ταινίας, μπορείς αφού απολαύσεις το παρακάτω άλμπουμ να δεις το μέγα spoiler.

 

 

Εφόσον είσαι έτοιμος για spoiler…

Χωρίς πολλά-πολλά δεν χρειάζεται να σου πούμε ακριβώς πολλές λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι ουσιαστικά πραγματοποιείται η μεγάλη σου επιθυμία από τη στιγμή που ο Venom βγήκε σε δικιά του solo ταινία. Και προφανώς μιλάμε για το μεγάλο crossover με τον Spider-Man του Tom Holland.

Θυμάσαι την παρακάτω σκηνή στο Spider-Man: Far From Home;

 

 

Ε, λοιπόν το Post Credit Scene του Venom 2 χρονολογείται σε εκείνο περίπου το σημείο και απεικονίζει τον Eddie Brock να κοιτάζει σε μια οθόνη την αποκάλυψη του Jonah Jameson ότι ο Parker είναι ο Spider-Man και ο Venom λέει στον Eddie «νόστιμος φαίνεται ο Peter Parker».

Μάλιστα, το μεγάλο crossover μεταξύ Spider-Man και Venom παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Το πότε θα γίνει αυτό ακόμα δεν το γνωρίζουμε αλλά και μόνο η είδηση είναι τεράστια για τους φαν της Marvel.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved