Tom Hardy γιατί δεν μας είπες πως ξέρεις να ραπάρεις;

Κι όμως ο διάσημος ηθοποιός έχει κυκλοφορήσει ραπ άλμπουμ στα 90’ς.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Μπορείς να φανταστείς τον Tom Hardy να ραπάρει; Είναι λίγο αστείο έτσι; Από την άλλη όμως θα μπορούσε άνετα να είναι ένας καλός ρόλος του στην οθόνη μας.

Φτιάχτηκε σε ένα δωμάτιο το 1999 και ουσιαστικά αυτά τα mixtapes δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Ήταν απλά μία ιδέα της νιότης του. Σίγουρα δεν το εξέλιξε παραπάνω στο ραπ. Στους στίχους και στην φωνή είναι ο Tom Hardy ενώ η μουσική και η παραγωγή είναι του Ed Tracy.

 

 

Πίσω στη δεκαετία του 90 λοιπόν, ο Tom Hardy ράπαρε ως “Tommy No. 1” και διατηρούσε λογαριασμό στο My Space και άλλα πολλά στα 19 του, πριν μπει στο Hollywood. Αυτό το mixtape, 20 χρόνια μετά, και με τον ίδιο στα 40 του, είναι σχεδόν obscure.

 

 
 

Κι όμως το mixtape του Tom Hardy κάπως δείχνει πως όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν ράπερ που θέλει «να τα πει» χύμα και σταράτα. Γιατί όχι κι ένας διάσημος ηθοποιός; Εμείς στηρίζουμε Tom Hardy ράπερ στα σίγουρα και μάλιστα ακούσαμε όλο το mixtape το οποίο ήταν…οκ. Όχι ότι καλύτερο έχει βγει στο ραπ σύμπαν αλλά σίγουρα συμπαθητικό.

 

 

Το mixtape που σύμφωνα με την περιγραφή “ηχογραφήθηκε σε ένα υπνοδωμάτιο το 1999” και “τα κομμάτια δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ” ανέβηκε στο Βandcamp στις 8 Ιανουαρίου από τον Edward Tracy, ο οποίος ήταν και ο παραγωγός των κομματιών με το ψευδώνυμο “Eddie Too Tall.” Οι στίχοι από την άλλη είχαν γραφτεί από τον ίδιο τον Tom, o οποίος τότε είχε το nickname Tommy No. 1.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved